banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akkuyu; ‘’Şimdi Daha Fazla Çalışmalıyız’..!’
banner98

Hamitköy’ün alt yapısından yetiştirdiği 21 yaşındaki kanat oyuncusu Hasan Akkuyu, spor servisi ile futboldaki geleceği hakkında görüşlerini paylaştı. Geçtiğimiz sezonu 8 gollük performansla geçiren Hasan Akkuyu, 2020-2021 futbol sezonunun başlamayacak olmasından dolayı oldukça üzgün olduğunu da belirtti.

‘’1 yıllık ara tüm futbolcuları olumsuz yönde etkileyecek’’

Öncelikle futbolun bu sezon oynanamayacak olması ile ilgili görüşlerini aktaran Hasan Akkuyu, ‘’Futbolun başlamama kararı biz futbolcuları çok üzdü. Maçların oynanmasını isterdim fakat salgın da henüz bitmedi. Bir an önce bitmesini dilerim. Futbolsuz bir yıl uzun bir süre. Özellikle biz genç futbolcular açısından zorlu geçecek. Futbolu çok özlüyorum. Ama artık bir karar alındı. Bu dönemi en az hasarla geçirmeyi planlıyorum. Şu an takımla çalışmalar yapıyoruz. Hazırlık maçlarına da başladık. Ayrıca ben salonda da bireysel çalışmalarımı sürdürüyorum’’ dedi.

‘’Ozanköy’e attığım golü unutamam’’

Genç yaşta A takımda görev almaya başlayan Hasan Akkuyu, attığı goller ve yaptığı asistler için de konuştu. ‘’En unutamadığın golün hangisi?’’ sorusuna yanıt veren Hasan, ‘’Güzel goller attım ama 2019 yılında Ozanköy ile oynadığımız play off finalinde attığım golün bende yeri her zaman ayrıdır. Maçın dönüm noktasında attığım gol benim için çok anlamlıydı. Kazanıp Süper Lig’e yükselmiştik’’ ifadelerini kullandı.

‘’Mevkiimde en iyisi olmak istiyorum’’

Konuşmasının son bölümünde hedeflerinden de bahseden Hasan Akkuyu, ‘’Günden güne daha fazla çalışıyorum. Sürekli Avrupa’daki kanat oyuncularının videolarını seyredip uygulamaya çalışıyorum. Hedefim kendi mevkiimde en iyi olmak ve futbol hayatımı Türkiye’de sürdürmek’’ diyerek sözlerini noktaladı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75