banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akıncı’dan Maça Veto..!
banner98

Yaşanan gelişmeler üzerine KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Rum lider Anastasiadis ile telefonla görüştüğü açıklandı.

Yapılan açıklamada “Konuyla ilgili olarak Sayın Anastasiadis’in talebi üzerinde bugün Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Anastasiadis ile telefonda görüştü. Kendilerine bu konudaki gelişmeler aktarıldı. Sayın Anastasiadis’in de dostluk maçının ara bölgede olmasına bir itirazının olmadığı anlaşıldı.” denildi.

Bütün bu gelişmelerden sonra Birleşmiş Milletler’in ara bölgede yapılması planlanan etkinliğin güvenliği konusunda önlem alamayacakları yönündeki açıklamaları üzerine, maçın tekrar Güney Kıbrıs Rum Yönetimi tarafındaki sahada oynatılması yönünde girişimler başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Peace and Sport organizasyon sorumlularının kendilerine ilettiği şekilde, maçın ara bölgede yapılması durumunda etkinliğe katılmaya hazır olacağını, ancak Kıbrıs Rum Yönetimi’nde yapılacak etkinliğe iştirakinin ise mümkün olamayacağını duyurdu.

Merkezi Monako’da olan, sporun gücünü kullanarak barışı teşvik eden uluslararası tarafsız ve bağımsız spor organizasyonu “Peace and Sport”un organize ettiği dostluk maçı, saat 10.00’da Pile sahasında, köyün Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum olan iki ilkokulun çocuklarının oynayacağı futbol karşılaşması ile başlayacak.

Ardından dostluk maçı oynanacak.

Organizasyon saat 11.00’den itibaren BRTSPOR’da canlı yayınlanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75