banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akdeniz Spor Birliği Şampiyon..! (1-6)
banner98

YER: Göçmenköy Sentetik Stadı

HAKEMLER: Burak Mandıralı, Mazlum Karaboğa, Mehmet Sungur

MAĞUSA SPOR AKADEMİSİ: Naciye, Fatma, Cemre, Betül, Değer, Şerif, Meryem, Edanur (Dk.60 Emine), Nisa Nur, Sıdıka, Müge (Dk.60 Müge)

AKDENİZ SPOR BİRLİĞİ: Zeynep, Sevim, Afife, Sena, Ayten (Dk.72 Buğçe), Fikriye, Başak, Şeyma, Ümmühan, Meryem, Özde

GOLLER: Dk.39Nisa Nur (Mağusa SA), Dk.3Afife, Dk.9 ve Dk.81 Başak, Dk.50 (p) Şeyma, Dk.56 Ümmühan ve Dk.90Buğçe (Akdeniz Spor Birliği)

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi haftanın önemli play-off maçında Mağusa Spor Akademisi ile Akdeniz Spor Birliği karşı karşıya geldiler. Şampiyonu büyük ölçüde belirleyecek olan ve Göçmenköy Sentetik Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Akdeniz Spor Birliği 6-1 gibi farklı bir skorla kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan Göçmenköy-Çanakkale karşılaşması Çanakkale’nin sahada 6 kişi kalması nedeniyle tamamlanamayınca bu sonuç Akdeniz Spor Birliği’ni ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğa ulaşmasını sağladı.

Akdeniz Spor Birliği play-off Grubu’nda geçtiğimiz hafta Göçmenköy’ü 2-1, bugün de Mağusa Spor Akademisi’ni 6-1 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti ve her iki rakibine karşı ikili avantaj üstünlüğü sağlayarak şampiyon oldu.

Karşılaşmanın henüz başlarında 3.dakikada Afife, 9.dakikada da Başak’ın kaydettiği gollerle Akdeniz Spor Birliği oyuna 2-0 önde başladı. 39.dakikada Nisa Nur ile golü bulan Mağusa Spor Akademisi ilk devreyi 2-1 yenik kapattı.

İkinci yarı rüzgara karşı oynayan Akdeniz Spor Birliği ilk yarıda olduğu gibi erken goller bularak farkı açtı.

50.dakikada Şeyma’nın kaydettiği penaltı golü, ardından 56.dakikada Ümmühan’ın attığı golle skoru 4-1’e getiren Akdeniz Spor Birliği oldukça rahatladı.

Mağusa Spor Akademisi’nin farkı kapatma çabaları sonuçsuz kaldı ve maçın 81.dakikasında önce Başak’la ardından da 90.dakikada Buğçe ile iki gol daha bulan Akdeniz Spor Birliği karşılaşmayı 6-1 kazanarak 2017-2018 Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi Şampiyonu oldu.

Haber ve Fotolar : Cemil Garip 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75