banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akdeniz, Göçmen’i Devirdi..! (1-2)
banner98

YER: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

HAKEMLER: Abdullah Genç, Mesut Bozlar, Berk Bağrıkara

GÖÇMENKÖY: Berhan, Aslı, Yonca, Damla, Eniz, Sevda, Fikriye, Simge, Selin, Özge, Gizem

AKDENİZ SB: Zeynep, Mine, Afife, Ayten, Fikriye, Başak, Şeyma, Ümmühan, Meryem (Dk.75 Sena), Sevim, Özde,

GOLLER: Dk.33Fikriye (Göçmenköy), Dk.21Başak ve Dk.45Ümmühan (Akdeniz Spor Birliği)

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi’nde play-off ve play-out ilk hafta maçları bugün oynandı.

Play-off Grubu’nda Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan karşılaşmada geçtiğimiz sezonun şampiyonu Göçmenköy ile Akdeniz Spor Birliği karşı karşıya geldiler.

A Grubu’ndan play-off grubuna birlikte çıkan her iki takımın daha önce ligde oynadıkları iki karşılaşma da 2-2 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Bu maçın skoru merak edilirken Akdeniz Spor Birliği ilk yarıda Başak ve Ümmühan ile bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek Play-off Grubu’na iyi bir başlangıç yaptı.

21. dakikada Başak’ın kaydettiği gole Göçmenköy33. dakikada Fikriye’nin frikikten attığı muhteşem bir golle cevap verdi.

Ümmühan’ın 45. dakikada uzaktan şutu rüzgarın da yardımıyla kaleci Berhan’ın üzerinden ağlara gidince Akdeniz Spor Birliği bir kez daha öne geçti.

Bu golün hemen sonrasında gelişen Göçmenköy atağında Özge’nin kafa vuruşunu kaleci Zeynep kornere çelerek Göçmenköy’e beraberlik şansı tanımadı ve devre Akdeniz Spor Birliği’nin 2-1 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıda oyunun temposunu kontrol eden taraf skor üstünlüğünü elinde bulunduran Akdeniz Spor Birliği’ydi.Göçmenköy bu devrede gol için rakibi üzerine fazla gidemezken Gizem’le yakaladığı çok önemli bir fırsatı da değerlendiremedi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Akdeniz Spor Birliği, Göçmenköy’ü ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek Play-off Grubu’na 3 puanla başladı.

Play-off Grubu’nun diğer bir karşılaşmasında Mağusa Spor Akademisi ile Çanakkale takımları Canbulat Stadı’nda karşılaştılar. Karşılaşmayı Mağusa Spor Akademisi uzun bir aradan sonra forma giyen Cemre’nin kaydettiği gollerle 2-0 kazandı ve ilk haftayı lider tamamladı.

Play-out Grubu tek maçında ise Dörtyol Sahası’nda Geçitkale ile Dumlupınar takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı Geçitkale 8-1 kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75