banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

AKÇAY'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ..! (2-4)
banner98





YER: Aydınköy Sahası
Hakemler: Turgay Misk, Mehmet Ekşici, Burak Mandıralı
Aydınköy: Cengiz, Alkan, İsmail (Dk 46 Deren), Tolgay (Dk 50 Kemal), Kadri, Hakan, Şükrü, Mahmut (Dk 66 Reşat), Salih, Macit, Tolga
Akçay: Nahit, Ali (Dk 35 Uğur), Hasan, Ersin, Mahmut, Salih (Dk 46 Sinan), Gürhan (Dk 80 Ferit), Kamil, Ogün, Ali, Besim
Goller: Dk 33 Tolga, Dk 39 Mahmut (Aydınköy), Dk 45 Gürhan, Dk 64 Ali, Dk 68 Ogün, Dk 75 Ersin (Akçay)
Kırmızı Kart:Dk 62 Hakan, Dk 90 Reşat, Dk 90 Tolgay (Aydınköy)



BTM Ligi 7. Grup ligin son haftasında Akçay, Aydınköy Sahası konuk olduğu Lider Aydınköy’ü Gürhan, Ali, Ogün ve Ersin’in kaydettiği gollerle 4-2 mağlup ederek ligde çıkmayı kazandı. Bu gollere karşılık ev sahibinin golleri Tolga ve Mahmut’tan geldi. Mücadelede ev sahibi Aydınköy’den Hakan, Reşat ve Tolgay kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Akçay aldığı bu galibiyetle ligden bir üst lige çıkarken play off oynama hakkı kazandı. Haftalarca lşderliği sürdüren ayni puanda olan Aydınköy ise ligde kaldı.

Mücadelede ilk devrede ev sahibi Aydınköy’ün baskılı atağıyla başlanılan karşılaşmada ilk goller Tolga ve Mahmut’tan geldi. Seyrek geliştirilen ataklardan sonuç almaya çalışan Akçay devreye girmeden Gürhan ile farkı 1’e indirdi.  Karşılaşmada ev sahibi Aydınköy soyunma odasına 2-1 üstünlükle girmeyi başardı.

 İkinci dereye ligden çıkma uğruna baskılı ataklar gerçekleştiren konuk Akçay önce Ali sonra Ogün’le skoru 3-2’ye taşımayı başardı. Ataklarının arkasını kesmeyen Akçay mücadelenin son bölümünde Ersin ile skoru 4-2’ye taşıyarak rahatladı.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadığından Akçay aldığı bu galibiyetle ligden çıkmayı hak eden taraf oldu. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75