banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akar Futbola Veda Etti..!
banner98

KKTC futboluna çeşitli takımlarda oynadığı güzel oyunla ve attığı birbirinden şık gollerle iz bırakan Hasan Akar, sosyal medyadan yayınladığı duygusal mesajla futbola veda ettiğini açıkladı. Hasan Akar futbol yaşantısı boyunca Geçitkale, Vadili, Gaziköy, Girne Halk Evi, Düzkaya ve son olarak Görneç forması giymişti. Akar, geçtiğimiz gün Görneç forması ile son şampiyonluğunu yaşadı. Akar, vedasını şu satırlarla duyurdu.

OLMADI!!! Yazarken ellerim titreyerek ağlayarak yazıyorum. Çok ağır çapraz bağ ameliyatı sakatlığından çıktım, çok çalıştım ve yendim. Ancak sağlığımı yenmeyi başaramadım yapamadım olmadı işte olmadı yenemedim. yendi beni....4 senedir zirveye çıkmaya çalışırken en dibe doğru vuruyorum performans olarak. 4 senedir bırakmadın be sağlık beni bırakmadın en sonunda beni kopartıyorsun hayat bağım olan sevdiğim futboldan. Ne güzel dostlar insanlar başkanlar hocalar tanıyorum, neden bu kadar ısrarla geçmedin neden rahat bırakmadın beni. En azından 1 sene olsun, son kez yuvam olan Serdarlı’da oynama şansını verseydin. Bu hayatta büyük konuşmayı sevmedim, yarının ne olacağı tabi ki de belli olmaz bir mucize düzelirim ama zor. çok düşündüm fakat bu şartlarda...yazamıyorum inanın bunu yazamıyorum. Futbola genç yaşta Veda ediyorum maalesef, üzerimde emeği olan tüm hocalarıma elveda tüm oynama şansı yakaladığım futbolcu kardeşlerime abilerime elveda başkanlarıma saygılar. Son şutum, son çalımım ve son alkışım her şeyi çok ama çok özleyeceğim. ELVEDA ELVEDA FUTBOL ELVEDA

 Spor servisi olarak Hasan Akar ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 

HABER: ÇAĞRI PEKÜN

banner116
Anahtar Kelimeler:
Akar Futbola Veda Etti..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75