banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

"AİLEME YEMEK GÖTÜRMEK ZORUNDAYIM"
banner98

Mısır 2. Ligi takımlarından Beni Suef'te futbol oynayan Mahrous Mahmoud, mart ayı ortasında koronavirüs sonrası ülkede liglerin iptal edilmesi ile zor günler geçirmeye başladı.

Mısır hükumeti, herkese 'Evde kal' çağrısı yaparken, bu durum Mısırlı futbolcu için pek geçerli olmadı. Futbol oynarken haftalık 200 dolar kazanan ve bu parayla ailesinin geçimini sağlayan savunma oyuncusu, işsiz kalınca çareyi sokak satıcısı olmaktan buldu.

Futbol sahaları dışından insanların bir araya gelebileceği restoran ve kafe gibi yerler de kapanınca, Mahrous Mahmoud'un yarı zamanlı çalıştığı iş de elinden alınmış oldu. Bir anda iki işini birden kaybeden Mahrous Mahmoud'un elinde, sokak satıcısı olmaktan başka seçenek kalmadı.

"AİLEME YEMEK GÖTÜRMEK ZORUNDAYIM"

İyi bir savunması olduğu söylenen ve takım arkadaşları tarafından Kompany lakabı takılan Mahrous Mahmoud, sokakta satıcılık yaparak ailesinin geçimini sağlamaya başladı. Yaşadığı süreci anlatan Mahrous Mahmoud "Aileme yemek götürmek zorundaydım. Ne iş olsa yapardım. Hastalığın bana bulaşmasından korkuyorum tabi ki. Ancak bunu yapmak zorundayım" dedi.

Koronavirüs sonrası Mısır'da yaklaşık 33 milyon kişi, günlük 1.45 dolar ile geçimini sağlamak zorunda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75