banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet ve Hasan Beğenildi..!
banner98

 





Geçtiğimiz yılın başında Ahmet Harnupoğlu Fenerbahçe altyapı sorumluları tarafından beğenilmiş ancak deneme sırasında gripal enfeksiyona yakalanarak denemeleri tamamlayamamıştı.

MAG Football Agent Menajer Mehmetali Gürboğa tarafından İstanbulspor’a önerilen iki genç yetenek Ahmet ve Hasan İstanbulspor altyapı takımlarıyla antrenmana çıktı ve beğenildi.



MAG Football Agent Menajer Mehmetali Gürboğa iki genç yeteneğin beğenildiğini ve Ocak ayında devre arasında transferlerinin gerçekleşeceğini söyledi. Gürboğa Kuzey Kıbrıs’ta çok yetenekli gençlerin olduğunu belirterek Kuzey Kıbrıs’ta Kaptan Erbay Futbol Okulu direktörü Erbay Gönelli ile işbirliği halinde bu gençleri Türkiye’ye denemeye götürdüklerini söyledi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75