banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yenicami Forest İskelede Maden Buldu.. (02) MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet Sami Topcan Kupası, Cihangir U21’in..! (3-1)
banner98

YER. Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: İsmail Egeli-Recep Yamuk-Abdullah Genç

CİHANGİR U-21: Mehmet-Emirali-İsrafil-Arkadaş(H.Karavezireler dk.82)-Hüseyin-Doğan-Volkan(Halil dk. 90+3)-Ömer(Asrın dk.60)-Ergün-Kemal-Zeki

DUMLUPINAR U-21: Yılmaz-Hasan-Mahmut-Mustafa-Mert-Can-Çağın(Altay dk.51)-Yıldıray-Berke-Ademok(Emre Turgut dk.21)

GOLLER: Dk.6 M.Karavezirler, dk.16 Volkan(pen), Asrın dk.67 (CİHANGİR)

Dk. 81 Yıldıray(pen) (DUMLUPINAR)

Süper U21 Ligi şampiyonu Cihangir U21 Takımı ile U21 Birinci Ligi şampiyonu Dumlupınar U21 Takımı arasında bu akşam maçı, Cihangir U21 Takımı kazanırken, Ahmet Sami Topcan Kupası'nın sahibi oldu.

Cihangir U21 Takımı, penaltıdan Hüseyin, Volkan ve Asrın'ın golleriyle Dumlupınar U21 Takımı'nı 3-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Dumlupınar'ın tek golünü penaltıdan Yıldıray attı.

3. dakikada Dumlupınar rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Berke’nin ceza alanı içine gönderdiği topa Yıldıray sert vurdu kaleci Mehmet güçlükle topu kornere attı.

6. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Arkadaş rakip futbolcu Mert Yücetürk tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan M.Karavezirler takımı Cihangir’i 1-0 öne geçirdi.

16. dakikada Cihangir U-21 farkı 2’ye çıkardı. Sol taraftan yapılan ortada Volkan’ın kafa vuruşunda top üst kale direğinden döndü. Dönen topa bir kez daha vuran Volkan topu filelere göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

34. dakikadaki Dumlupınar atağında topla rakip ceza alanında buluşan Yıldıray’ın vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

44. dakikada sağ taraftan Berke’nin rakip defans arkasına gönderdiği topa altı pas içerisinden Emre kötü vurarak topu dışarı atarak takımı Dumlupınar adına bir fırsatı kullanamadı.

64. dakikadaki Dumlupınar atağında Mert Yücetürk’ün pasında topla buluşan Mert Güçlücan’ın vuruşunda Cihangir kalecisi Mehmet topu ayakları ile uzaklaştırdı.

67. dakikada gelişen Cihangir atağında sonradan oyuna giren Asrın kalecinin üzerinden topu filelere gönderince Cihangir U-21 takımı 3-0 öne geçti.

81. dakikadaki Dumlupınar atağında Cihangir futbolcusu İsrafil rakip futbolcu Can’ı ceza alanı içinde düürünce hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Yıldıray’ın kullandığı penaltı kaleciden döndü. Dönen topa bu kez kafa ile vuran Yıldıray topu ağlara yollayınca skor da 3-1 oldu.

84. dakikadaki Dumlupınar atağında Mert topa sert vurdu üst direğe de vuran top dışarı gitti.

Az sonra maç da bu skorla sona erdi ve Cihangir U-21 gençleri Ahmet Sami Topcan Kupası’nın sahibi oldu. Dumlupınar ve Cihangir takımlarına madalyaları ve şampiyon Cihangir U-21 takımına şampiyonluk kupası Ahmet Sami Topcan’ın oğlu Nazım Topcan ve Federasyon temsilcisi Orçun Kamalı tarafından verildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75