banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ahmet Dargın anı maçı ile anılıyor..!
banner98



İskele Cumhuriyet Stadında oynanacak olan merhum Ahmet Dargın anı maçı saat 16:30 da başlayacak. Karşılaşmanın ardından ödül töreni düzenlenerek takımlara ve hakemlere ödüller yetkililer tarafından verilecek.

Lig Öncesi Son Hazırlık Maçı

Yeni futbol sezonunun başlamasına 10 gün kala, takımlarımız lig öncesinde son çalışmalarını ve hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezona 16 Temmuzda başlayan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği iki aylık hazırlık dönemini geride bırakırken, lig öncesinde son hazırlık maçında Gaü-Çetinkaya ile karşı karşıya geliyor. Lig öncesi son prova olarak nitelendirilen ve özellikle yapılan çalışmalar, hazırlık maçlarında ideal kadroyu kuram açısından yapılacak son hamleler adına en önemli maç olarak görülüyor. Gençler Birliği’nde 19 Eylül Cumartesi sabah yapılacak olan son antrenman ile yeni sezon öncesi 9 haftalık 1.hazırlık dönemi tamamlanmış olacak.

1.Müsabaka Dönemi Başlıyor

Gençler Birliği’nde hazırlık döneminin tamamlanmasının ardından yeni başlayacak olan lig maçları ile birlikte 1.müsabaka dönemi de başlamış olacak. 21 Eylül Pazartesi günü yapılacak ilk antrenman ile Binatlı maçı hazırlıklarına başlayacak olan Gençler Birliği’nde Kurban bayramı haftası olmasına rağmen haftada dört antrenman ile çalışmalara ara vermeden devam edilecek. Ligin ilk haftasında iskele Cumhuriyet stad’ında Binatlı’yı konuk edecek olan Gençler Birliği’nde son taktik çalışma 25 Eylül Cuma günü maçın oynanacağı sahada yapılarak hazırlıklar sona erecek.       

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75