banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Abohor ŞAN Salıyor..! (5-3)
banner98

Yer: Cihangir Stadı.

Hakemler: Turgay Misk Engin Akkagün, Serhan Şimşek

Cihangir: M.Emin, Çağlar, Nurettin(Doğan dk. 90+2), Zihni, Mikail, Behiç, A.Öztürk(Gökhan dk. 80),Eric, Musa(H.Hürben dk. 70), Ndue, Mişhali

Göçmenköy: Ozan, A.Coşkun, Fikret(Kadir), Lawal, Ömer, Rahmi, Reşit(Mustafa dk. 59), Rifat(Mevlut dk.75), K.Uçaner, Joseph J.Okoli

Goller: 37 ve 39.Dk Musa, 69.Dk A.Öztürk, 76.Dk Mişhali, 88.Dk Ndue(Cihangir)73.Dk K.Uçaner, 82.Dk Joseph, 90+3.Dk Okoli(Göçmenköy)

6. dakikada gelişen Cihangir atağında Musa’nın pası ile Mişhali kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak kaleci zamanında kalesini terk ederek rakibine gol şandı tanımadı.

11. dakikadaki Cihangir atağında Fikret’in topu ellediği gerekçesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Mişhali’nin vuruşunda üst direğe vuran top yere de vurduktan sonra kaleci Ozan topa sahip oldu.

34. dakikadaki Göçmenköy atağında Joseph’ten seken topa Fikret vurdu ancak top uzak direğin yanından auta gitti.

36. dakikada Nurettin’in sağdan ortasında rahmi kendi ceza alanı içinde topa elle müdahale edince hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi Musa penaltıdan takımını 1- öne geçirdi.

39. dakikada fark 2’ye çıktı. Mikail’in soldan ortasında Musa altı pas üzerinden mükemmel bir ayak içi ile topu ağlara yollayarak kendinin ve takımının 2. Golünü atarak takımı adına skoru 2-0 yaptı.

46. dakikada gelişen Göçmenköy atağında A.Coşkun’un vuruşunda top yan direkten döndü dönen topu Nurettin uzaklaştırdı. Bu topu alan K.Uçaner’in vuruşunda kaleci M.Emin’in müdahalesi ile top bu kez üst direkten döndü ve defans uzaklaştırdı.

69. dakikada Göçmenköy rakip kalede gol ararken ani gelişen Cihangir atağında A.Öztürk orta alandan aldığı topla sağ taraftan ceza alanına girdikten sonra mükemmel vurdu ve takımını 3-0 öne geçirdi.

73. dakikada Göçmenköy’den J. Okoli’nin sağdan ortasında defansın arkasında K.Uçaner kafa ile topu ağlara yollayarak skoru 3-1’e taşıdı.

76. dakikadaki Cihangir atağında A.Öztürk’ün sağdan ortasında topla buluşan Mişhali’ye müdahale etmek isteyen Ömer’in ayağı burkulup yere düşünce Mişhali düzgün bir vuruşla topu fileler göndererek takımı adına skoru 4-1 yaptı.

82. dakikada Göçmenköy’den Ömer’in sağdan ortasında defansın arasından çok iyi yükselen Joseph kafa ile topu filelere gönderince skor 4-2 oldu.

88. dakikadaki Cihangir atağında rakip ceza alanında topla buluşan Ndue mükemmel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 5-3 öne geçirdi.

90+3. dakikada Göçmenköy’ün sağ taraftan gelişen atağında defans topu uzaklaştıramadı. Pozisyonu iyi takip eden A.Coşkun topu filelere yollamakta zorlanmadı ve maçın skorunu belirleyen golü attı. 5-3

A-2 gençler maçı ise 3-3 beraberlikle sona erdi.

FOTOLAR : CEMİL GARİP

banner116
Anahtar Kelimeler:
Abohor ŞAN Salıyor.. (53)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75