banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

A2 Birinci Ligde Dumlupınar Fırtınası...!
banner98





 A2 1. Lig’de 20. Hafta geride kaldı. Ülkemizin en geniş ve en istikrarlı altyapılarından Dumlupınar 47 puanla zirvede bulunurken, Güzelyurt bölgesinin en iyi 2 altyapısı Yalova 45, Baf Ülkü Yurdu ise 42 puanla rakiplerini 2 ve 5 puan geriden takip ediyorlar. Yalova haftaya lider girmesine  karşın beklemediği bir Gönyeli mağlubiyeti alınca sıralamada 2. sıraya gerilemiş oldu. Sarı lacivertlilerde yetenekli eldiven Orçun’un cezası ve yıldız golcü Mehmet Kum’un A takımdan indirilmemesi sebebiyle bazı sıkıntılar yaşansa da sarı lacivertlilerin kolay kolay yarışı bırakmayacağı kesin gibi. Öte yandan Baf Ülkü Yurdu’da Tahsin ve Hürcan gibi genç takım seviyesinde üst düzey oyuncuları A takıma çıkarıp kadro sıkıntısı yaşamasına karşın kırmızı yeşilliler 2. devre de iyi form durumlarını sürdürdüler.


Gol Krallığında Yıldıray Avantajlı…!

A2 1. Lig gol krallığında en üst sırada yine Dumlupınar liderliği var. Dumlupınar’ın başarılı ve gelecek vaat eden oyuncusu Yıldıray Fenercioğlu 22 golle zirvede yer alıyor.  2000 doğumlu Yıldıray’ı 4 gol arkadan takip eden isim ise 18 yaşındaki GG’li futbolcu Akın Yıldırım. 3. sırada ise 15 golle yine 2000 doğumlu diğer isim Mustafa Yorulmaz var.



HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75