banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

A Milli Takım kadrosunun yaş ortalaması 27.3..!
banner98






 
            2012 yılında Kuzey Irak’ta gerçekleştirilen Viva World Cup’a katılan KKTC Milli Takımın 22 kişilik kadrosundan farklı, bu yılkı organizasyondaki 24 kişilik kadroda 13 yeni isim A Milli Takım kadrosunda yer alıyor. GAÜ-Çetinkaya TSK’dan Tansel Ekingen, Binatlı YSK’dan Ömer E. Gül, Larnaka Gençler Birliği SK’dan Mehmet Erol ve Şenol Şöför, Mağusa Türk Gücü’nden Uğur Naci Gök, Küçük Kaymaklı TSK’dan Remzi Betmezoğlu ve Mehmet Kaygısız, Doğan Türk Birliği’nden Ahmet Sönmez ve Kenan Oshan, Türk Ocağı Limasol’dan Salih Say, Yenicami AK’dan Hüseyin Sadıklar ve Musa Şanlıer, Cihangir’den Fırat Ersalan ilk kez milli forma giyecek.

En genç futbolcumuz Mehmet Erol olurken, en tecrübeli 2 isim ise de Serhan Önet ile Salih Say oldu. Takımın en genç oyuncusu ise bu sezonki performansıyla öne çıkan Larnaka Gençler Birliği’nin 18 yaşındaki başarılı futbolcusu Mehmet Erol olarak görüldü. A Milli Takımımızda her kategorisinde de deneyimi olan tecrübeli futbolcular ise 35 yaşındaki GAÜ-Çetinkaya’dan Serhan Önet olurken ve Türk Ocağı Limasol takımından da Salih Say oldu.

GAÜ Çetinkaya TSK, Yenicami AK, Küçük Kaymaklı TSK ve Cihangir GSK'dan futbolcuların ağırlıklı olarak yer aldığı Milli takım kadrosunda yer alan 24 futbolcunun 12’si bu takımlardan oluşuyor. Lider GAÜ-Çetinkaya TSK’dan, Küçük Kaymaklı TSK ve Yenicami AK’dan 4’er futbolcu kadroda yer buldu.

Tümü K-Pet Süper Lig’den kadroda Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Yeni Amasyaspor’da forma giyen Mustafa Yaşınses dışındaki futbolcuların tümü K-Pet Süper Lig’de forma giyiyor. Zirvedeki 4’lüden 9 futbolcu ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluk yarışı içerisinde olan zirvedeki GAÜ-Çetinkaya TSK, Binatlı YSK, Larnaka Gençler Birliği ve Mağusa Türk Gücü’nden toplam 9 futbolcu kadroya alındı. GAÜ-Çetinkaya TSK’dan 4, Binatlı YSK’dan 1, Larnaka Gençler Birliği SK ve Mağusa Türk Gücü’nden ise 2’şer futbolcu 24 kişilik kadroda yer aldı.

Futbolcu  Takım  Yaş

Tansel Ekingen*  GAÜ-Çetinkaya  30

Serhan Önet  GAÜ-Çetinkaya  35

Çağrı Kıral  GAÜ-Çetinkaya  27

Esin Sonay  GAÜ-Çetinkaya  26

Ömer Gül*   Binatlı  24

Mehmet Erol*  Gençler Birliği  18

Şenol Şöför Gençler Birliği  22

Türkkan Delideniz  Mağusa Türk Gücü  32

Uğur Gök*  Mağusa Türk Gücü  26

Kasım Tağman  Lefke  24

Hasan Piro  Küçük Kaymaklı  33

Remzi Betmezoğlu*   Küçük Kaymaklı  21

İbrahim Çıdamlı  Küçük Kaymaklı  28

Mehmet Kaygısız*  Küçük Kaymaklı  27

Ahmet Sönmez*  Doğan Türk Birliği  29

Salih Güvensoy  Doğan Türk Birliği  28

Kenan Oshan Doğan Türk Birliği  21

Salih Say*  Türk Ocağı  35

Halil Turan  Yenicami  30

Ünal Kaya  Yenicami  25

Musa Şanlıer*  Yenicami  27

Hüseyin Sadıklar*  Yenicami  30

Fırat Ersalan*  Cihangir  30

Mustafa Yaşınses  Yeni Amasyaspor  28

(Yanında "*" olan futbolcular ilk kez milli forma giyecek.)

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75