banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

A Lisans Kursu Sürüyor..!
banner98

KTFF Ahmet Sami Topcan toplantı salonunda Prof. Dr. Caner Açıkada’nın “Birim Antrenman Periyotlaması” konularını kursiyerlere slaytlı gösterilerle anlattı. Daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğretim görevlilerinden Uzman Diyetisyen Emine Ömerağa’nın “Futbolda Beslenme ve Sıvı Alımı” ile ilgili sunumu ile kursun öğlene kadar olan bölümü tamamlandı. Kursiyerler öğlenden sonra saha çalışmaları Ortaköy sahasında Osman Öngen tarafından “saha çalışmaları 11-11 hücüm-savunmada derinlik ve kontra atak” ile “11-11 savunmada 3. bölgede savunma” konuları işlendi.

UEFA A Lisans Antrenörlük Kursuna katılan kursiyerler yarın Osman Öngen tarafından öğlenden önce Ahmet Sami Topcan toplantı salonunda, öğlenden sonra da saha çalışmaları ile ilk hafta tamamlanacak. Kurs önümüzdeki hafta yine devam edip 1 Temmuz’da tamamlanacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
A Lisans Kursu Sürüyor..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75