banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

7 Dakikalık Liderlik..!
banner98

K-Pet Süper Lig’in 11.hafta karşılaşmasında Cihangir karşısında 2-0’lık üstünlüğü koruyamayan ve sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılan Yenicami lider Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan gerisine düştü.

1 hafta önce Mağusa Türk Gücü’ne 3-0 mağlup olan ve hem yenilmezliğini hem de liderliği kaybeden Yenicami yeniden lider olma fırsatını tepti. Haftaya Mağusa Türk Gücü ile ayni puan, ayni gol averajı ancak atılan gol sayısı nedeniyle ikinci sırada giren Yenicami Cihangir karşısında elde edeceği iki farklı bir galibiyetle yeniden lider olacaktı. 69.dakikada John ile bu avantajı yakalayan Yenicami 76.dakikada Victory’nin golü karşısında sadece 7 dakika süren liderliğe veda etti. Salih Say’ın kaydettiği golle galibiyet şansını da yitiren Yenicami Cihangir karşısında aldığı 2-2’lik beraberlikle lider Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan gerisine düştü.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Anahtar Kelimeler:
7 Dakikalık Liderlik..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75