banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

5 Kırmızı Kart, Marsilya Kazandı..!
banner98

Fransa Ligue 1'de PSG ile Marsilya karşı karşıya geldi.

Hala karantina altında bulunan Icardi, Marquinhos ve Mbappe'nin forma giymediği PSG'de teknik direktör Thomas Tuchel sahaya Rico, Florenzi, Kehrer, Kimpembe, Bernat, Herrera, Gueye, Verratti, Sarabia, Di Maria ve Neymar ilk 11'ini sürdü.

Konuk ekip Marsilya, Payet'nin serbest vuruştan yaptığı ortayı kale önünde tamamlayan Thauvin'in attığı golle 31. dakikada 1-0 öne geçti.

62. dakikada PSG'de Di Maria'nın, 63. dakikada ise Marsilya'da Benedetto'nun ağlara gönderdiği toplar pozisyonlarda ofsayt olduğu gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Marsilya bu zorlu deplasmanda 1-0 kazanmayı başardı. Marsilya 20 resmi maç sonra PSG'yi mağlup etmiş oldu.

90+6. dakikada PSG'den Paredes ve Marsilya'dan Benedetto arasında başlayan tartışma büyüdü ve iki takım oyuncuları birbirine girdi. Kurzawa ve Amavi'nin birbirine fiziksel müdahalede bulunduğu kavgaya Neymar da dahil oldu.

Daha önce sarı kartları bulunan Paredes ve Benedetto ikinci sarı kartlarını görerek; Neymar, Kurzawa ve Amavi ise direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

PSG maçı sekiz, Marsilya ise dokuz kişi tamamladı.

Bu sonucun ardından PSG, 2020-21 sezonunda henüz puanla tanışamazken; Marsilya oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrılmış oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75