banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

5 günde 2 kez rakipler..!
banner98

 




K-Pet Süper Lig’de mücadele eden Küçük Kaymaklı ile Cihangir takımları art arda 2 kez karşılaşıyor. Başkent ekibi ile Mesarya ekibi, ligin 23.haftasında Cumartesi günü kritik bir maça çıkacak. Ligde rahat bir konumda yer alan ve şampiyonluğun uzağında kalan Forest, evinde Cihangir’i konuk edecek. Cihangir, son haftalarda ligde istediği sonuçları elde edememiş ve play out bölgesinden uzaklaşamamıştı.

Bunun yanı sıra iki ekip, Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda yarı finalde de eşleşti. Kupadaki ilk maçın ise 21 Mart Çarşamba günü oynanacak olması, Küçük Kaymaklı ile Cihangir’i beşinci günün sonunda yeniden karşılaştıracak. Yarı final ilk maçı da tıpkı ligdeki gibi Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak.

Geçtiğimiz yıl Kıbrıs Kupası Çeyrek Finali’nde de eşleşen iki ekibin mücadelelerinde turu atlayan taraf yeşil siyahlılar olurken, ligin ilk devresinde Cihangir’de oynanan karşılaşmayı da Küçük Kaymaklı 4-1 kazanmıştı.


HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75