banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

4/4’lük Şampiyonluk Mücadelesi 3-3 Bitti..!
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.

Hakemler: Kerem Eran, Hakan H.Gök, Ömer Doğru

Yenicami: Ercan, Farouk, Emin, Yasin, Salih (85.Dk Hasan) Ünal, Tansel (88.Dk Ali Üçtaş) Hascan, M.Altın, Kenneth, J. Ebuka

Mağusa Türk Gücü: Yusuf, Orhan (56.Dk Sadık) Halil, Michael, Yasin, M.Erol, Adil, H.Turan (53.Dk Arif) Dinopeter, Uğur (79.Dk M.Gürlü) Peter

Goller: 23.Dk Ünal, 35.Dk Kenneth, 37.Dk M.Altın(P) (YAK) 8.ve 69.Dk Peter, 71.Dk Sadık (MTG)

8. dakikada gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Peter’in pasında Adil sağ taraftan yerden iyi bir top kesti. Bu topu iyi takip eden peter topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

23. dakikada Yenicami’den Hascan’ın kullandığı kornerde defanstan seken topu Ünal çok sert ve düzgün vurarak skoru 1-1 yaptı.

29. dakikadaki Mağusa Türk Gücü atağında Halil’in ceza alanı içinden vuruşunda Hascan topu çizgiden uzaklaştırarak mutlak bir golü önlemiş oldu.

30. dakikada H.Turan’ın ortasında Peter’in kafa vuruşunda kaleci Ercan mükemmel uzandı ve topu çizgi üzerinden kornere atarak Mağusa Türk Gücü’ne ikinci gol şansı vermedi.

35. dakikada Yenicami öne geçti. Kenneth sağ taraftan rakibi Michael’in müdahalesine rağmen ceza alanına girdi. Yerden düzgün bir vuruşla çarprazdan topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

37. dakikada fark 2’ye çıktı. Gelişen atakta J.Ebuka defansın arkasında ceza alanı içinde topla buluştu. Kaleci de kalesinde yoktu. Orhan’ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan H.Altın Yenicami adına skoru 3-1 yaptı.

44. dakikada gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Peter’in vuruşunda kaleci Ercan bu kez ayağı ile topu uzaklaştırarak rakibine gol şansı tanımadı.

49. dakikada hakem bir kez daha penaltı noktasına gitti. Kenneth’in sağ taraftan getirdiği topta Michael ceza alanı içinde topu elleyince hakem penaltı noktasını gösterdi. J.Ebuka topu dışarı attı.

69. dakikada gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Uğur’un kafa ile indirdiği topu Peter yine kafa ile ağlara yolladı ve skoru da 3-2 yaptı.

71 dakikada skora denge geldi. Yine sağ taraftan yapılan ortada bu kez Peter kafa ile topu indirdi. Bu pozisyonu çok iyi takip eden Sadık topu filelere gönderdi ve Mağusa Türk Gücü skorda dengeyi sağladı. 3-3

Karşılaşma 3-3 sona erdi ve Yenicami 61 MTG 59 Puanla son 5 haftaya girdiler.

Fotolar : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75