banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

4 Takım Kaybetmiyor, 2 Takım Kazanamıyor..!
banner98

K-Pet Süper Ligde 4 hafta geride kalırken 4 takım henüz hiç maç kaybetmedi. Lider Yenicami oynadığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılırken, Mağusa Türk Gücü, Gençlik Gücü ve Lefke takımları yenilgi yüzü görmediler.

Mağusa Türk Gücü 3 galibiyet 1 beraberlikle liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Gençlik Gücü geride kalan 4 maçın ikisini kazanıp ikisinden beraberlikle ayrılarak son yılların en başarılı grafiğini çiziyor.

Ligde henüz kaybetmeyen diğer bir takım olan Lefke ise çıktı 4 karşılaşmanın sadece birini kazanırken diğer 3 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan iki takım var. Bunlardan Küçük Kaymaklı oynadığı 3 maçı beraberlikle tamamlarken, 1 karşılaşmadan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galibiyetle henüz tanışamayan diğer bir takım olan Gençler Birliği ise Küçük Kaymaklı’nın aksine sadece 1 maçı beraberlikle tamamlarken geriye kalan 3 maçı kaybetti ve puan cetvelinin son sırasına yerleşti.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75