banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

4 Futbolcu,1 Masör ve DTB İle MTG Disiplinde..!
banner98

KTFF Yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonucunda aldığı kararları açıkladı. Buna göre, 30 Kasım 2018 tarihinde, Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanan K-Pet Süper Lig karşılaşmasında Doğan Türk Birliği futbolcusu Emek Kırılmaz'ın sebep olduğu olaylara karışan Doğan Türk Birliği futbolcusu Ali Savaşan'ın rakip takım oyuncusuna yönelik gerçekleştirdikleri darp eyleminden dolayı Disiplin Kurulu'na sevkine; yine aynı karşılaşmada olaylara müdahil olduğu tespit edilen Mağusa Türk Gücü futbolcuları Ufuk Şimşek, Mehmet Gürlü ile masör Oğuzhan Karabulut'un rakip takım oyuncularına yönelik gerçekleştirdikleri darp eyleminden dolayı Disiplin Kurulu'na sevkine; ayrıca her iki takımın da saha olaylarına karıştıkları gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildiği duyuruldu.

Ayrıca, 1 Aralık 2018 tarihinde, Merit Alsancak Yeşilova ile Küçük Kaymaklı arasında oynanan KTFF U17 Ligi C Grubu karşılaşmasında Küçük Kaymaklı futbolcuları Asım Alkan, Hasan Yönlüer, Tuğberk Keskin, Barış Mısırlıoğlu, Asrın Çeribaşı ve Çağdaş Çarık'ın rakip takım futbolcularına yönelik gerçekleştirdikleri darp eyleminden dolayı Disiplin Kurulu'na sevkine; yine aynı karşılaşmada Merit Alsancak Yeşilova futbolcuları Kaan Erişik, Kemal Mavili ve Reis Papatya'nın rakip takım oyuncularına yönelik gerçekleştirdikleri darp eyleminden dolayı Disiplin Kurulu'na sevkine ve her iki takımı da saha olaylarına karıştıkları gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildiği açıklandı.

Yine 1 Aralık 2018 tarihinde, Maraş ile Bostancı Bağcıl arasında oynanan U21 1. Lig karşılaşmasında Bostancı Bağcıl futbolcusu Muhammet Ali Yeşilyayla'nın müsabaka hakemine yönelik gerçekleştirdikleri darp eyleminden dolayı Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildiği belirtildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75