banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2’şer attılar, 1’er aldılar..!
banner98

 



           Gönyeli Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Ortaköy, 16.dakikada Cemal Tuğcan ile 1-0 öne geçti. Bu golden 12 dakika sonra konuk ekip Doğancı Murat Ecersoy’un kafa golü ile eşitliği sağladı ve skor 1-1 oldu. İlk devrenin bitimine 3 dakika kala Ortaköy, Mehmet Koyuncu ile yeniden öne geçti ve ilk devre Ortaköy’ün 2-1’lik üstünlüğünde sona erdi.

İkinci devrede oyunu dengeleyen konuk ekip Doğancı, 75.dakikada tecrübeli golcüsü Serdar Özer’in ayağından bulduğu golle skora dengeyi getirdi ve skor 2-2 oldu. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ortaköy ile Doğancı 2-2 berabere kalarak 1’er puanı paylaşan ekipler oldu.

Yer : Gönyeli Stadı

Hakemler : İhsan Payas, Ali Karahasan, Ferhat Tuna, Serhan Şimşek

Ortaköy : Okan, Cemal, Serdar, Mehmet Koyuncu, İsa, Ömer, Yankı, Berk (Hüseyin Akkurt), Hasan (Hüseyin Şevki), Emirali, Asaf

Doğancı : Ahmet, Mutalip (Gökhan), Hüseyin, Barış, Muhammet, Gökhan (Ali), Serdar, Hüseyin, Gürbay, Murat, Can

Goller : 16’Cemal Tuğcan ve 42’Mehmet Koyuncu(Ortaköy), 28’Murat Ecersoy ve 75’Serdar Özer(Doğancı)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75