banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2.LİG’DE 8.HAFTANIN ARENA PANORAMASI..
banner98





 K.Pet 2. Lig'de 8. hafta heyecan düzeyi üst düzey ve ilgi çekici maçlara sahne oldu. Haftanın maçında İskele Trabzonspor, Alsancak Yeşilova'yı müthiş maçta 3-4 mağlup ederken zirve yürüyüşünü sürdürdü, Yeşilova son 2 haftadır süren mağlubiyet serisini bu hafta da sürdürürken lider Maraş, Çanakkale deplasmanında aldığı galibiyetle en yakın rakibi Ozanköy'e 3 puan fark attı. Ozanköy haftayı lige katılmayan Akıncılar ile oynaması sebebiyle hükmen 3 puanla kapatırken, benzeri bir uygulamanın çıkan olaylar sebebiyle tatil edilen Vadili-Ortaköy maçında Ortaköy lehine yapılması bekleniyor.

 

HAFTANIN TAKIMI: İSKELE TRABZONSPOR

Haftanın en merakle beklenen karşılaşmasında direk rakibi Alsancak Yeşilova'yı 3-1 geriden gelerek 3-4 mağlup ederek haftanın takımı olmayı hakettiler.



HAFTANIN FUTBOLCUSU: GÖKHAN SARIOĞLU (A. YEŞİLOVA)

Takımı İskele Trabzon'a  4-3 mağlup olmasına karşın hat-trick yaparak elinden gelenin fazlasını yaptı, takımı mağlup olmasına karşın haftanın futbolcusu olmayı haketti.

 


HAFTANIN ANTRENÖRÜ: EVREN BAHTIKARA (TÜRKMENKÖY)

Zorlu Boğaziçi deplasmanından alınan 2-4'lük galibiyette ve takımının çıkışında büyük katkısı olan Evren Bahtıkara haftanın antrenörü oldu.



HAFTANIN HAKEMİ:  HÜSEYİN ÖZKAN (VADİLİ-ORTAKÖY)

Hakemlerimizin son haftalarda birçok kez saldırıya uğrayıp, darp edildiği liglerimizde başarılı götürdüğü maçta  90. dakikada  ev sahibi ekip aleyhine penaltı çalan Hüseyin Özkan, Vadili başkanı tarafından darp edildi, Arenasporkolik ailesi olarak bu saldırıyı kınıyor ve Hüseyin Özkan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 


Gol Krallığı:

Bekir Yıldız-8 Gol

Gökhan Sarıoğlu-6 Gol

Ahmet S. Demir-5 Gol

Toplu Sonuçlar: 

 

Puan Durumu:


Gelecek Haftanın Programı:

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75