banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2015-2016 Sezonu’nda unutulmayacak maçlar..!
banner98

 







2.Hafta: DTB 5-0 KK (Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Doğan, ligin 2.haftasında kendi sahasında rakibinin 9 kişi kaldığı maçta Küçük Kaymaklı’yı 5-0 yenerek unutulmaz bir zafere imza atmıştı.)

5.Hafta: Değirmenlik 3-2 DTB (Ligin yeni takımı Değirmenlik, 5.haftada Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği’ni konuk etmişti. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Doğan Türk Birliği 2-0’lık skor avantajını sağlasa da maçı bırakmayan Değirmenlik karşılaşmayı 3-2 kazanarak müthiş bir geri dönüşe imza atmıştı.)

7.Hafta: GAÜ ÇTSK 1-4 MTG (Haftanın maçında Mağusa Türk Gücü deplasmanda GAÜ Çetinkaya’yı 4-1 mağlup ederek ilk kez liderlik koltuğuna yükseldi. Maça 1-0 önde başlayan Çetinkaya, Türkkan’ın kurtardığı penaltı sonrası kendine gelen Türk Gücü ve maçın sonucu GAÜ ÇTSK 1-4 MTG)

11.Hafta: MTG 2-1 Cihangir (11.haftanın önemli mücadelesinde Canbulat Stadı’nda oynanan karşılaşmada 77.dakikaya kadar konuk Cihangir rakibi karşısında 1-0 galip durumda maçı önde götürürken 77’de skora denge geliyor. Herkes tribünlerden kaçmaya hazırlanırken 90+4.dakikada Emre’nin asistinde Kabore ağları buluyor ve MTG karşılaşmayı 2-1 kazanıyor.)

12.Hafta: KK 1-2 Binatlı (Başkent deplasmanına çıkan karıncalar, 77.dakikada Bayram’ın golüne engel olamıyor ancak bu golden 1 dakika sonra Kemal Uçaner’in golü ile maça eşitlik geliyor. Uzatma dakikaları oynanırken ani gelişen Binatlı kontratağında Kemal Uçaner yine sahneye çıkıyor ve Binatlı’ya başkent deplasmanında galibiyeti getiriyor.)

13.Hafta: Değirmenlik 0-6 Gençlerbirliği (Sezonun flaş ekibi Gençlerbirliği bu sezonun en farklı galibiyetini ligin 13.haftasında deplasmanda Değirmenlik karşısında elde etti. Yağmurla birlikte gelen goller İskele’ye bu sezonun en farklı galibiyetini getirdi.)

15.Hafta: Değirmenlik 1-0 Binatlı (Karıncalar sezonun ilk yenilgisini ilklerin takımı Değirmenlik karşısında aldı. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan ev sahibi ekip karşılaşmayı 1-0 kazanarak ligde yenilmeyen takım bırakmadı.)

15.Hafta: Türk Ocağı Limasol 2-2 MTG (Şampiyon MTG, Girne deplasmanında öne geçmesine rağmen 2-1 yenik duruma düşmüş ve neredeyse tüm ümitlerini kaybetmişti ancak sahneye günün başarılı ismi Nurettin çıktı ve uzatma dakikalarında hem kendisinin hem de takımının 2.golünü atarak takımına 1 puan kazandırmıştı.)

16.Hafta: Mağusa Türk Gücü 1-6 Gençlerbirliği (Hakem hataları ile konuşulan maçta MTG’ye kendi sahasında ilk yenilgisini komşusu Gençlerbirliği tattırdı. Türk Gücü’nün 9 kişi kaldığı maçta İskele temsilcisi adeta gol olup yağmış ve tarihi bir zafer elde etmişti.)

16.Hafta: DTB 1-3 TOL (Ülkenin en büyük derbilerinden olan ‘’Doğan-Ocak’’ derbisinde ilk 16 dakikaya 3 gol sığdıran Maunacılar yağmurla birlikte gelen gollerle ezeli rakibini mağlup etmiş ve tarihi bir zafere daha imza atmıştı.)

20.Hafta: YAK 4-4 Değirmenlik (Gol düellosunda ilk devreyi 10 kişi kalan rakibi karşısında 3-1 önde tamamlayan Değirmenlik, ikinci devredeki Yenicami fırtınasına engel olamadı ve karşılaşma 4-4 eşitlikle sona erdi.)

20.Hafta: MTG 0-2 GAÜ ÇTSK (Şampiyonluğun en büyük 2 adayı ligin 20.haftasında Canbulat’ta karşı karşıya gelmişti. Tribünlerde oturacak yerin olmadığı maçta ev sahibi ekip golleri kaçırdı, Çetinkaya ise golleri bulan taraf oldu ve sarı kırmızılılar MTG’nin şampiyonluk umudunu azalttı.)

20.Hafta: Lefke 2-0 Binatlı (Karıncalar, Karadağ’da liderliği bıraktı. Son dakikalarda kalesinde 2 gol gören Binatlı Çetinkaya’nın da haftayı galibiyetle kapatması ile birlikte ikinci sıraya düştü.)

21.Hafta: GAÜ ÇTSK 2-2 KK (Lefkoşa derbisi Cihangir’de oynandı. Küçük Kaymaklı’dan İbrahim’in çizgiyi geçen topu gol verilmedi ve karşılaşma 2-2’lik eşitlikle tamamlanarak taraflar 1’er puanı paylaştı.)

22.Hafta: Yeni Boğaziçi 3-2 Gençlerbirliği (Şampiyonluk adaylarından Gençlerbirliği, Yeniboğaziçi deplasmanında 3-2 kaybederek şampiyonluk umutlarını çok azalttı. Gençlerbirliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu hakeme karşı hareketlerinden 1 yıl men cezası aldı.)

22.Hafta: DTB 2-2 GAÜ ÇTSK (Efsaneye bir çelme de Doğan’dan. Son dakika golleri ile yıkılan Çetinkaya, Girne deplasmanında 2 puan bırakarak MTG’nin ekmeğine adeta yağ sürdü.)

22.Hafta: Cihangir 5-2 Binatlı (Çetinkaya’nın berabere kaldığı haftada Binatlı da Cihangir deplasmanında ilk devrede adeta yıkılarak şampiyonluk umudunu azalttı.)

23.Hafta: MTG 3-2 YAK (85.dakikaya kadar maçı 2-0 önde götüren Yenicami, 85’den sonra Türk Gücü fırtınasına dayanamadı ve karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü 3-2 kazanarak şampiyonluk potasına daha da yaklaştı.)

24.Hafta: Lefke 1-1 GAÜ ÇTSK (Belki de Çetinkaya adına şampiyonluğun gittiği maç. 90+4.dakikada Çetinkaya penaltı atışından yararlanamayarak büyük bir fırsatı tepti.)

24.Hafta: YAK 6-3 DTB (Bu sezon ligde en fazla gol olan maç. Doğan maça 2-0 önde başlasa da üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan 6-3 mağlup ayrıldı.)

25.Hafta: Binatlı 2-4 KK (Binatlı şampiyonluğu bu maçta kaybetti. Kaymaklı müthiş bir oyun sergiledi ve karşılaşmayı 4-2 kazandı. Maç sonunda Binatlı oyuncuları ve taraftarları göz yaşlarına hakim olamadı.)

26.Hafta: YAK 2-1 GAÜ ÇTSK (Ligin en önemli, en unutulmayacak ve kalabalık maçı. Ezeli 2 takım Ruso’da karşı karşıya geldi. Maçı Çetinkaya kazanırsa şampiyon olacak, berabere veya yenilirse ve MTG galibiyetinde Türk Gücü şampiyon olacak. Yenicami maçı 2-1 kazanıyor ve MTG’nin Yeniboğaziçi karşısında galip gelmesi ile 2015-2016 Sezonu’nun şampiyonu Mağusa Türk Gücü oluyor.)

HAZIRLAYAN: NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75