banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

200 Bin TL’lik sözleşme imzalandı...!
banner98







 KTFF Ahmed Sami Topcan Salonu’nda bugün düzenlenen imza töreninde KTFF adına Başkan Hasan Sertoğlu, Kooperatif Merkez Bankası Limited adına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu, KOOPBANK Kıbrıs Kupası sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.


Spor basını ve KTFF yöneticilerinin hazır bulunduğu imza töreninde konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, ülkenin köklü ve güçlü kurumu Kooperatif Merkez Bankası ile ülke futbolu adına federasyon olarak işbirliği yapmaktan onur ve gurur duyduklarını belirtti. Sağlanan destekle Kıbrıs Kupası’nın bu yıl daha heyecan dolu bir atmosferde oynanacağını ifade eden Sertoğlu, Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu ve Genel Müdür Kemal Ataman’ın şahsında Koop Bank camiasına Kıbrıs Türk Futbolu adına teşekkür etti.


Etkinlikte söz alan KTKMB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tosunoğlu, futbol federasyonunun ülke futbolunu güzelleştirmek, dünya platformlarına taşımak adına önemli çabalar harcadığına dikkat çekerek bu çabalara Kooperatif Merkez Bankası olarak katkı koymaktan onur duyduklarını söyledi. Tosunoğlu “ ülkenin iki köklü ve güçlü kuruluşunun işbirliğinin ülke sporuna ve sporcusuna olumlu yansıması ortak dileğimizdir ” şeklinde sözlerini noktaladı. KoopBank, sponsorlük anlaşması uyarınca Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na 200 bin TL ödeyecek. Sözleşme uyarınca KoopBank bu parayı iki yılda ödeyecek. İlk yıl 120 bin ve ikinci yıl ise 80 bin TL federasyona ödeyecek.  KTFF Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde KOOPBANK Kıbrıs Kupası’nın statüsünü belirleyip kulüpler ve kamuoyu ile paylaşacağını açıkladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75