banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2 mağlubiyetle gruptan çıkamadık..!
banner98

 






Eren ŞİŞİK (KTSYD-Barcelona)

 

Millilerimiz dün oynadığı ilk maçta İrlanda’nın DDSL takımına 2-0 mağlup olurken, dün akşam saatlerinde karşılaştığı grubun güçlü ekibi Gimnastic Manresa takımına da 5-1 mağlup oldu ve grubu son sırada tamamladı. CTFA Stars takımı grubu dördüncü bitirerek, gruptan çıkamayan ekiplerin oluşturduğu ikinci tura kaldı.

Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmalarda millilerimiz maçını bugün oynayacak.

 

Günün ilk maçı İrlanda ekibiyle oynandı

TSİ 11.00’de başlayan ilk maçta milli takımımız İrlanda ekibi ile karşı karşıya geldi. Önceki gün olduğu gibi çok yoğun bir rüzgâr altında oynanan karşılaşmada kazanan 2-0’lık skorla İrlanda temsilcisi oldu. Maçın başından sonuna kadar daha etkili bir oyun sergileyen İrlanda ekibi, maçta kontrolü elinde bulunduran taraftı. U14 takımımızın sahada gösterdiği mücadele alkış alırken, savunmadaki iyi oyun rakibin daha fazla gol bulmasını engelledi.

 

İspanyol ekibi kayıpsız ve lider çıktı

TSİ 18.00’de başlayan maçta ise millilerimiz İspanya’nın Gimnastic Manresa takımı ile karşı karşıya geldi. Begur Stadı’nda oynanan karşılaşmaya U14 takımımız iyi başlasa da rakibine 5-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. İlk yarının son bölümünde kalesinde gördüğü üç golle soyunma odasına 3-0 mağlup giden kırmızı beyazlı ekibimiz, ikinci yarıda Kaan Mustafa Oğuz ile golü buldu ve farkı 2’ye indirdi. Bu dakikadan sonra rakibin üzerine daha çok giden U14 takımımız, risk aldığı anlarda kalesinde iki gol daha gördü ve karşılaşmadan 5-1’lik yenilgi ile ayrıldı.


İspanya ekibi Gimnastic Manresa aldığı galibiyetle grubu lider tamamladı. Grupta oynanan diğer maçta İrlanda’nın DDSL takımı, Mont-Ras’da İsrail’in Hapoel Raanana takımını 1-0 mağlup etti ve gruptan çıkan ikinci takım oldu.

 

MIC 2016 J GRUBU PUAN DURUMU

Takım            O     G     B    M     A     Y    Av.   P

1.G.Manresa   3      3     -      -     8     1     7      9

2.DDSL          3      2     -      1     3     1     2      6

3.H.Raanana  3      -     1      2     1     4     -3     1

4.CTFA Stars  3      -     1     2      2     8    -6      1

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75