banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2 Kırmızı 1 Penaltı Kazanan Geçitkale..! (3-0)
banner98

STAT: Tatlısu Rauf Raif Denktaş Stadı

HAKEMLER: Ömer Doğru, Mert Ercan Bulut, Yusufcan Dönder

GEÇİTKALE: Gürcan Güngör, Tanju Kaya, Özbay Mehmet Gökel, Onurhan Yazıcı (Dk.88 Fuat), Mustafa İlkman, Zeki Taçsoy, Mehmet Ergün Çekiç, Kemal Yaşınses (Dk.85 Nazımcan), Mustafa Akgöl, Mustafa Betmezoğlu (Dk.60 Müjdat), Mehmet Buram

SERDARLI: İbrahim Kambur, Ali Küçükoğlu, Ertan Kunt, Abdullah Parıldak (Dk.76 Fuat), Mustafa Yorgancı, Turgay Sütcüoğluları, Ferdi Usbahalı (Dk.60 Ekrem), Ahmet Horoz, Naim Doğan, Hasan Avşar, Celal Bilal

GOLLER: Dk.47 Onurhan Yazıcı, Dk.63 Müjdat Arslantaş, Dk.90 Mehmet Ergün  (Geçitkale)

BTM 1.Lig Kırmızı Grup’ta ilk hafta karşılaşmasında Geçitkale ile Serdarlı Tatlısu Rauf Raif Denktaş Stadı’nda karşı karşıya geldi.

İlk devresi 0-0 sona eren karşılaşmada Geçitkale ikinci devreye hızlı başladı.

47 dakikada savunmanın arasına bırakılan topu İbrahim Yazıcı fileler gönderdi ve Geçitkale’yi 1-0 öne geçirdi.

60.dakikada rakibine sert giren Serdarlı oyuncusu Ahmet Horoz çift sarı karttan kırmızı kart ile takımını sahada 10 kişi bıraktı.

63.dakikada oyuna 1 dakika önce giren Müjdat sağ kanattan ceza alanına girdi kaleciden de sıyrıldı ve topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

64.dakikada Serdarlı oyuncusu Salih kaleci Gürcan ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi aşırttığı pozisyonda kaleci Gürcan topu ceza alanı dışında elleyince o da kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve sahada iki takımda 10’ar kişi kaldı.

Bu dakikadan sonra Geçitkale kalesine yedek kaleci olmadığı için saha içinden futbolcu Tanju eldivenleri giyerek geçti.

90.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren genç oyuncu Mehmet Ergün maçın skorunun 3-0 olduğunu ilan etti ve karşılaşmayı kazanan Geçitkale ligi iyi başlangıç yapan taraf oldu.

FOTOLAR: RİCHARD BEALE

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75