banner108
Öne Çıkanlar Ralli Tamara Meliz Redif Eurotour Martin Cup GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

2 Günde 10 OY..! Sertoğlu, Seçime Gitmeden İşi Bitiriyor..!
banner98

5 Haziran’da yapılacak olan seçimli genel kurulda Tekin Birinci’nin de başkan adayı olacağını açıklaması ve yönetimi ile yol haritasını belirlemesi ile seçimli genel kurul yapılması beklenen Futbol Federasyonu’nda, şimdiye kadar tek resmi müracaatı yapan mevcut başkan Hasan Sertoğlu oldu.

Tekin Birinci’nin işlemleri tamamladığı ve 1 -2 güne resmi başvuruyu yaparak resmen aday olacağını sitemize açıklarken Sertoğlu’nun resmi açıklaması sonrası kulüplerden açık destek mesajları yağmaya başladı.

Süper Lig ve 1 lig kulüplerinden başkan Sertoğlu’na destek mesajları yağmaya başladı.

Önceki gün Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş, Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ve MTG Başkanı Koral Bozkurt’un ardından bugün de Hamitköy Başkanı Evren Mannaş, TOL Başkanı Ahmet Arslan, Mesarya Başkanı Halil Topaloğlu, Yenicami Başkanı Ali Vehid, Binatlı Başkanı Orsel Neşe, Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina ve 1.ligden Değirmenlik Başkanı Ahmet Erbay yeniden aday olan Hasan Sertoğlu’na destek belirterek genel kurulda oylarının adresini açıkladılar.

32 kulüp ve Federasyon Başkanı ile 33 oyun olacağı genel kurulda şimdiden 10 kulüpten resmi destek açıklaması Hasan Sertoğlu’na geldi.

Süper Ligden 9 takım Mağusa Türk Gücü, Yenicami, DTB, TOL, Küçük Kaymaklı, Göçmenköy, Hamitköy, Binatlı ve Mesarya ile 1.ligden Değirmenlik son 2 günde basına açıklama yapan kulüpler oldu.

Destek açıklamalarının bugünde devam edeceği ve en az 6 – 7 takımın daha açıklama yapacağı öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75