banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

1.Ligin Kalbi Paşaköy’de Atacak..!
banner98

43 puanla zirvede yer alan Mesarya, bugün en yakın takipçisi 36 puanlı Yonpaş Dumlupınar’ı konuk ediyor. Renktaşların zorlu mücadelesi öncesi spor servisi her iki takımın da teknik adamlarına ulaştı.

Alınan bilgiler doğrultusunda her iki teknik adam da sahaya üç puan için çıkacaklarını dile getirdi.

Aktunç; ‘’Tüm Mesarya halkını maça bekliyoruz’’

Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, ‘’Zor bir maç olacak. Öncelikle rakibimize saygı duyuyoruz. İki dost camianın mücadelesi olacak. Çok iyi bir kadroları var. Maçın çok zor ancak bir o kadar da keyifli olacağını düşünüyorum. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Eksiğimiz de yok. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Centilmence bir karşılaşma olsun. Tüm Mesarya halkını, bize gönül verenleri maça bekliyoruz’’ dedi.

Devecioğlu; ‘’Tek hedefimiz üç puan’’

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu ise ‘’Mesarya ligin en güçlü takımlarından. Zaten bunu bulundukları konumdan anlayabiliyoruz. Kaliteli bir takımları ve teknik heyetleri var. Zor bir maç olacak. Hedefimiz kazanarak puan farkını azaltmak. Eksiğimiz yok’’ dedi.

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75