banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

1.Lig’de gözler Lefkoşa Derbisi’nde..!
banner98

 



           K-Pet Birinci Lig’de heyecan son hızda devam ederken, gözler Pazar günü oynanacak olan Gençlik Gücü-Göçmenköy karşılaşmasına çevrildi. İki Lefkoşa takımının karşılaşacağı karşılaşma Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak.

‘’Küsbeci ve Arda-Suat’’

Bu önemli karşılaşma öncesi siz değerli okurlarımız için iki takımın golcüleri hakkında bilgi vermek istedik. Ev sahibi Gençlik Gücü’nde en golcü futbolcu 11 golle Hüseyin Küsbeci gol krallığında da zirvede yer alırken, Göçmenköy’de ise genç futbolcu Arda Sözcü ve takım arkadaşı Suat Kurt 6’şar golle takımın en golcü isimleri konumunda yer alıyor.

Aktunç; ‘’Ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biriyle oynayacağız’’

Arenasporkolik'e geçtiğimiz hafta oynanan Dumlupınar karşılaşmasını ve bu hafta oynayacakları Gençlik Gücü karşılaşmasını değerlendiren Göçmenköy İdman Yurdu’nun genç teknik adamı Nazım Aktunç, ‘’Geçtiğimiz hafta Dumlupınar karşısında mağlup olduk fakat bu karşılaşmada iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Oyuncularımız hafta arası çalıştıklarımızın birçoğunu yerine getirdiler diyebilirim. Duran toplardan oluşan 2 karambol golü yememiz biraz dengemizi bozdu fakat genel olarak takımımın performansından memnunum.

Maçta birçok kırılma anı vardı. Bunlardan bahsetmezsem kendi takımıma ayıp etmiş olurum. Maç 0-0’ken Suat’ın direğe vurup sonra topun çizgiyi geçtiği pozisyonda yardımcı hakem iyi bir yerde olmasına rağmen golü göremedi. Maç 2-1’ken Kemal’a yapılan net penaltımız verilmedi ve yine Dumlupınar’ın attığı 2.golden önceki duran topta faul bize yapılmasına rağmen anlamsız bir şekilde rakibin lehine verilmesi açıkçası direk maçın skoruna etki etti. Mağlubiyeti direk olarak hakemlere bağlamıyorum, hakemlerimizin bizim futbolumuzda işinin en zor olan kesim olduğunu da biliyorum ancak aynı maçta skoru direk etkileyecek 3 kritik hatanın bir takım aleyhine yapılması açıkçası beni ve oyuncularımızı çok üzdü.

Bu hafta ise çok zorlu bir Lefkoşa derbisine çıkıyoruz. Her iki takım için de önemli bir maç. Gençlik Gücü'nün gücünün farkındayız. Ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biriyle oynayacağız. Biz de elimizden geleni yapıp iyi bir oyun sergileyerek güzel bir sonuç almak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Maça gelecek olan tüm futbolseverlere de keyifli bir karşılaşma izlemelerini diliyorum’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75