banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

176 Minik Eller Salonda Coştu..!
banner98

Voleybol okullarının münferit olarak sunduğun 20 ser dakikalık gösteriden sonra bütün okulların karışımından kız ve erkek takımlarının 10 dakikalık müsabaka gösterisi devam etti. Şölene katılım gösteren MGA, Voleybol Akademi, YEBVK ve DAÜ Voleybol okullarından 176 minik sporcu gösterilere iştirak etti. Şölenin ardından düzenlenen törenle katılımcılar iştirak belgeleri sunuldu. Minik Eller Voleybol Şölenin de Federasyon Başkanı Enver Kaya Asbaşkan Hasan Zabitoglu, Dış İlişkiler Sorumlusu Buran Atakan da hazır bulundu. Törenin ardından yapılan uzak ikram ile etkinlik sona erdi.

Kaya “Gurur duyduk”

Voleybol Federasyonu başkanı Enver Kaya yaptığı açıklamada "Minikler ile gurur duyduk. Voleybolumuzun geleceğini teşkil eden miniklerimizin sunmuş olduğu programı zevkle izledik. genclerimizin yetişmesinde büyük emeği geçen Voleybol Okulu hocalarımızın tümünü yürekten kutlarım.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75