banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

16 Yaşında Panter Oldu..!
banner98

Ukrayna Kupası yarı final maçında Mariupol ile Vorskla arasında oynanan maça Vorskla'nın 16 yaşındaki kalecisi Pavlo Isenko damga vurdu.

119. dakikada oyuna giren 16 yaşındaki kaleci, skor 1-1 iken 120. dakikada karşı karşıya yaptığı kurtarışla maçı penaltılara taşımayı başardı. Isenko, başarısını seri penaltı atışlarında da sürdürdü ve 3 penaltı kurtarak takımının finale yükselmesini sağladı.

"BEN DEĞİL, BÜTÜN TAKIM KAHRAMAN"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan genç kaleci, "Ben kahraman değilim. Ben üzerime düşeni görev yaptım. Kahraman olan tüm takım. Arkadaşlarım soyunma odasına beni kutladı. Hepimiz çok mutluyduk ama işimiz bitmedi. Şimdi kupayı kazanmak için çalışacağız. Tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Ne zaman görev verilirse ben hazırım" ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75