banner108
Öne Çıkanlar Cihangir baktı..! (0-2) Kemal teklif bekliyor..! Gönyeli Kadınlar ve Gençlerde Start Verildi.. Lefkoşa Darts Birliği
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

10,000 Bin Euro Dağıtıldı..!
banner98

Sir Stelios Haji-Ioannou, Vakfın açılışını dün akşam gerçekleştirdiği Ledra Palace Güney giriş kapısı yakınındaki merkezinde düzenlenen Ödül Töreni’nde (Stelios İki Toplumlu Ödülleri, 2018) 50 adet iki toplumlu takıma 10,000 bin euro değerinde nakit para ödülü verdi.

Kıbrıs’taki yaşayan iki toplumdaki vatandaşların işbirliği yapmasını cesaretlendirmek ve adada sürdürülebilir bir barışın temellerini oluşturmayı amaçlayan 2009 yılından bu yana iki toplumlu projeye 3 milyon 250 bin avro katkı yapan Sir Stelios Hayırseverlik Vakfı’nın dün akşam düzenlediği ödül gecesi yoğun katılımla gerçekleşti. Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiades’in yanısıra Güney Lefkoşa Belediye Başkanı Yorgacis, Kuzey ve Güney Kıbrıs’tan milletvekilleri, Kıbrıs’ta görevli diplomatik misyon, basın yayın temsilcileri, ödül kazanan 50 takımdan toplamda 100 kişi geceye katıldı.

Geceye katılan GKRY Başkanı Anastasiades Vakfın Kıbrıs’ta sürdürdüğü kalıca barışa yönelik çabaları desteklediğini belirterek Vakıf Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı seri girişimci Sir Stelios Haji -Ioannou’yu kutladı.

Gecede söz alan Sir Stelios Ioannou, politik amaç gütmeden Kıbrıs’ta iki toplumun yakınlaşmasına katkı koymak için 10 yıl önce başlattıkları girişimi yıldan yıla artan ilgi ve heyecanla sürdürmenin onurunu yaşadıklarını belirterek ödül alanlara ve başvuru yapanlara içtenlikle teşekkür etti.

Ödül Töreni ödül alanlar ve geceye katılanların toplu anı fotoğrafı ve kokteyl parti ile noktalandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75