banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“1 Sezonda 2 Lig Yükseldik”
banner98

 






K-Pet 1’inci Ligi’nde sezonu ikinci tamamlayıp, K-Pet Süper Ligi’ne direkt olarak yükselen ikinci takım olan Gençlik Gücü’nde mutluluk devam ediyor.

20 yıl futbol oynadığı Gençlik Gücü’nde Teknik Direktörlük yapmakta olduğunu anımsatan Niyazi Göksun, “Bir yıl önce böyle günlerde, gönülden bağlı olduğum Gençlik Gücü tarihinde ilk kez 2’nci Lige düşmüş ve ben buna çok üzülmüştüm. Serdarlı’nın ligden çekilmesi ile 1’inci Ligde kaldık. Bugün Lig İkincisi olarak Süper Lige yükselmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 1 sezonda 2 lig birden yükseldik ve bir ilke daha imza attık. BU bana çok büyük bir haz verdi, çok mutluyum” dedi.

Bugünkü takımın temellerinin 2014-2015 Futbol Sezonu’nun ikinci yarısında attıklarına dikkat çeken Göksun, “Yeni sezonda Suma Zafer Choudhry başkanlığında göreve gelen genç yönetimin desteği de bizlere güç verdi. Sezon öncesi böylesi bir başarı elde edeceğimize kimse inanmazdı. İlk yarıda 30 ve ikinci yarıda 26 puan toplayarak Süper Lige direkt olarak yükselmeyi başardık” şeklinde konuştu.

“Çok disiplinli çalıştık, antrenman yaptık ve çok inandık” diyen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Göksun, “Başkan ve yönetim ne söz verdi ise yerine getirdi. Onların da başarımızdaki payları büyüktür. Ancak ben elde ettiğimiz bu büyük başarının futbolcu odaklı olduğuna inanıyorum. En kötü koşullarda bile antrenmana katılan futbolcu sayımız 18’in altına düşmedi. Futbolcularımızın bir birlerine olan sevgi ve saygıları hep ön planda idi” diyerek başta tüm futbolcular olmak üzere yönetim ve teknik kadroda görev yapan herkese teşekkür etti.

“İnşallah Süper Lig’de kalıcı oluruz” dileğinde bulunan Niyazi Göksun, “Ayni şekilde çalışırsak neden kalıcı olmayalım. Tabii ki, alt yapı sorunlarımız çözülmelidir. Nerede antrenman yapacağımız bilmeliyiz. Takıma birkaç takviyenin yapılması da şarttır” dedi.

Takımdan en çok memnun olduğu iki karşılaşmanın bulunduğunu belirten Göksun, “Bunlar ilk yarıda oynadığımız ve mağlubiyetten galibiyete yükseldiğimiz Gençlik Gücü – Hamitköy ve Gençlik Gücü – Yalova karşılaşmaları olmuştu. Hamitköy’ü 2-1, Yalova’yı ise 4-3 mağlup etmiştik. En kötü karşılaşmamız ise ikinci yarıda oynadığımız ve 1-0 mağlup olurken; hem Hakan Eminoğlu, hem de Ferhat Oğlak’ın sakatlanarak sezonu kapattıkları Göçmenköy – Gençlik Gücü karşılaşması olmuştu” şeklinde konuştu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75