banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

"Futbolu Kaos Bekliyor"..!
banner98

İngiltere, İspanya ve İtalya'dan 12 dev kulübün açıkladığı Avrupa Süper Ligi, büyük yandı uyandırdı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinde Daily Mail, ''Futbol, savaşın içerisinde'' başlığıyla yaşananları okurlarına duyurdu.

Haberde, Avrupa Süper Ligi'nin kaosu beraberinde getireceğine dikkat çekildi.

Fransa'da yayımlanan Lequipe gazetesi, Avrupa Süper Ligi için ''Zenginlerin savaşı'' ifadesini kullandı. Dev kulüplerin, Şampiyonlar Ligi ile rekabet etmek istediği belirtilirken, kargaşanın kaçınılmaz olduğu yazıldı.

İtalya'nın bilindik gazetelerinden La Gazzetta dello Sport ise Avrupa Süper Ligi'nin kurucu üyeleri arasında bulunan Juventus, Milan ve Inter'i hedef aldı.

Yaşananların açgözlülük olarak aktarıldığı haberde, futbolun sosyal ve kültürel temeline ihanet edildiği belirtildi.

Avrupa Süper Ligi ile birlikte ekonomik açıdan salgının etkilerinin en aza indirilmesinin hedeflendiğini yazan İspanyol gazetesi Marca da uzun süren bir kaosun yaşanacağını okurlarına aktardı.

Oluşumda Almanya'nın yer almamasına dikkat çeken Die Welt gazetesi ise, UEFA'ya karşı büyük bir savaşın açıldığını manşetlerine taşıdı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Futbolu Kaos Bekliyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75