banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fransa, Danimarka El Ele 16'da..! (0-0)
banner98

2018 Dünya Kupası C Grubu'nda Brezilya Futbol Federasyonu'ndan Sandro Ricci'nin yönettiği maçta Danimarka ile Fransa karşı karşıya geldi. 90 dakika sonucunda mücadelede gol sesi çıkmadı ve her iki ekip de bir üst tura çıkmayı başardı. Fransa 7 puanla grubu lider tamamlarken Danimarka 5 puanla grubu ikinci sırada tamamladı.

DANİMARKA 0 - 0 FRANSA (MAÇ SONUCU)

Rusya'da devam eden 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki C Grubu son maçında Danimarka ile Fransa 0-0 berabere kaldı.

Puanını 7'ye yükselten Fransa grubunu lider tamamladı. Puanını 5'e yükseltin Danimarka da grup ikincisi olarak son 16 turuna Fransa ile birlikte adını yazdırdı. C Grubu'nda Peru ve Avustralya ise şampiyonaya veda etti.

5. dakikada gelişen Fransa atağında Hernandez sol kanattan ceza sahasına girdi, savunmanın müdahalesi sonrasında boşta kalan topu ceza sahası içinde önünde bulan Giroud'un şutunu kaleci son anda köşeden kornere çeldi.

29. dakikada Danimarka gole yaklaştı. Sol kanattan hızlı gelişen atakta Cornelius yerden penaltı noktasına doğru pasını gönderdi. Gerilerden gelen Eriksen topa vurmak istedi ancak Hernandez ve kalesini zamanında terk eden Mandanda Eriksen'e şut şansı vermedi. Bu üç oyuncunun çarpışması sonucu boşta kalan topu yerden hızlı kalkan Hernandez uzaklaştırdı.

70. dakikadaki Fransa atağında sol kanattaki Lemar'ın pasıyla topla buluşan Fekir, ceza sahasına girmeden çaprazdan çok sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.

Mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Stat: Luzhniki

Hakemler: Sandro Ricci, Emerson de Carvalho, Marcelo van Gasse (Brezilya)

Danimarka: Schmeichel, Stryger, Christensen, Kjaer, Dalsgaard, Eriksen, Jorgensen, Delaney (Dk. 90+2 Lerager), Braitwaite, Cornelius (Dk. 75 Dolberg), Sisto (Dk. 60 Fischer)

Fransa: Mandanda, Hernandez (Dk. 50 Mendy), Kimpembe, Varane, Sidibe, Nzonzi, Kante, Lemar, Dembele (Dk. 78 Mbappe), Griezmann (Dk. 68 Fekir), Giroud

Sarı kart: Dk. 45+3 Jorgensen (İsviçre)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75