banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zirvede Ahmet Örken var..!
banner98

 






TORKU ŞEKER SPOR SPORCUSU AHMET ÖRKEN ETABI BİRİNCİ TAMAMLADI                                                        

130 kilometre uzunluğundaki etabı birinci tamamlayan Torku Şeker Spor takımından Ahmet Örken oldu. Yarışı ikinci tamamlayan Bulgaristan takımı olan Trevigiani Hemus 1896 sporcusu Vial Mattia olurken, Etabı üçüncü tamamlayan isim ise Willer Triestina Selle takımından Matteo Draperi oldu. Etabı ikinci tamamlayan Bulgaristan takımı olan Trevigiani Hemus 1896 sporcusu Vial Mattia'a ödülünü Güzelyurt Belediye Meclis Üyesi ve As Başkanı Mustafa Momin takdim etti. Etabı üçüncü tamamlayan Willer Triestina Selle takımından Matteo Draperi ise ödülünü Şeker Sigorta Genel Müdürü Salahi Karahasan'dan aldı.



LİDER MAYOLAR BELİRLENDİ...
   
                                                                                                                                       
İkinci etap yarışının lider mayoları da belli oldu. Sarı Mayo (Genel Klasman Mayosu) ile Yeşil Mayo (Hız Mayosu) Torku Şeker Spor'dan Ahmet Örken'in olurken, Mavi Mayo (En İyi Yokuş mayosu) Willer Triestina Selle takımından Cristian Rodriguez'in oldu. Magenta Mayo'nun (Kıbrıs Güzellikleri Mayosu) sahibi ise Brisaspor Bisiklet takımından Mustafa Köklü'nün oldu. Muhteşem bir organizasyon ile gerçekleştirilen etkinlikte birincilik ödülünü kazanan Torku Şeker Spor takımından Ahmet Örken'e ödülünü Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir verdi. Sarı Mayo (Genel Klasman Mayosu) Torku Şeker Spor'dan Ahmet Örken'e mayosunu Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir takdim ederken, hız ile özdeşleşen Yeşil Mayo'yu kazanan Torku Şeker Spor'dan Ahmet Örken'e mayosunu yine sektördeki hızı ile anılan Telsim Bireysel Satış Müdürü Emre Turan adına Telsim yetkilisi takdim etti. Mavi Mayoyu kazanan Willer Triestina Selle takımından Cristian Rodriguez' mayosunu ise iş adamı ve Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Esin Esmen giydirirken, Magenta Mayo'nun sahibi ise Brisaspor Bisiklet takımından Mustafa Köklü'nün mayosunu Güzelyurt Belediyesi Müdürü Süleyman Aldağ tarafından takdim edildi.        

                                                              

4. ETAP                                                                                                                                                                                     

Bisiklet Turu’nun 4. Etabı bugün koşulacak ve 72 kilometre uzunluğunda olacak. “Lefkoşa Kriteryum Etabı” olarak isimlendirilen etap Girne Kapısı’ndan başlayacak sırasıyla Girne Kapısı, Meclis, Maliye Bakanlığı, Asal Şube,  güzergâhında atılacak 60 turla devam edecek ve Girne Kapısı’nda son bulacak.                    



GRAN FONDO                                                                                                                                                                        

19 Şubat Pazar günü Kuzey Kıbrıs Turu ile birlikte yapılacak Gran Fondo Yarışı toplam 20 km, 55 km ve 90 km olarak 3 parkurdan oluşacak.  Girne Kapısı’ndan başlayacak olan yarışın ilk parkuru Yılmazköy’de, 2. Parkuru Çamlıbel’de ve 3. Parkuru ise Metehan’da son bulacak. Bu yarışa lisanslı ve lisansız tüm sporcular bireysel olarak katılabilecek.    

                                                                                                       

TELSİM HALK YARIŞI; “BİSİKLETSİZ OKUL KALMASIN...”                                                                                               

Organizasyon içerisinde yine 19 Şubat Pazar günü 5 turluk bir Halk Yarışı da bulunuyor. Telsim Halk Yarışı olarak isimlendirilen bu yarış kriteryum etabı (aynı güzergâhta birden çok tur atma) şeklinde yapılacak ve toplam uzunluğu 6km olacak. Telsim Halk Yarışı’nda ve Kuzey Kıbrıs Gran Fondo’da alınacak kayıt ücretleri Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu tarafından halen yürütülen “Bisikletsiz Okul Kalmasın” kampanyası için kullanılacak.                                                                                                                            



FİKRİ KARAYEL KONSERİ                                                                                                                                                    

Yarışların yanı sıra 19 Şubat Pazar günü Girne Kapısı’nda Bisiklet Festivali de gerçekleştirilecek. Birçok etkinlik yanında Kıbrıs'ın sevilen seslerinden Fikri Karayel de etkinlikte yerini alarak en sevilen parçalarını seslendirecek...


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75