banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yüzücülerden, Ersin Tatar’a Ziyaret..!
banner98

Kabulde yaptığı konuşmada, 33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda yer alan ve Türkiye Şampiyonası’na katılan Kıbrıslı Türk sporcuları tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıslı Türk sporcuların bu büyük organizasyonda yer alarak KKTC’nin ismini dünyaya duyurduklarını belirterek bundan gurur duyduğunun altını çizdi.

“Gelecek adına umut verici”

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıslı Türk yüzücülerin, 33. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda yer almasının gelecek anlamında umut verici olduğunu söyledi.

Yüzme sporunun disiplin ve sıkı çalışmayı gerektiren önemli bir spor olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, gerek Spor Dairesi gerekse üniversitelerimizin bünyesinde hizmet veren uluslararası standartlarda yüzme havuzlarının varlığının, her mevsimde sporcuların idman yapabilmesi adına önemli altyapı yatırımları olduğuna vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Tatar, yeni olimpik yüzme havuzlarının da ülke sporuna kısa zaman içerisinde kazandırılacağını belirtti.

“Devletimiz gençlere önem vermeye devam edecek”

Yetenekli, karakterli yüzücülerin, uluslararası organizasyonlarda daha fazla yer alarak KKTC’yi başarıyla temsil etmelerini temenni eden Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin tüm altyapısı ve imkanlarıyla gençlere önem vermeye devam edeceğine dikkat çekti.

Haksız izolasyonlara rağmen KKTC’li sporcuların uluslararası önemli müsabakalarda yer almasının devletimizin elini güçlendirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Rum yönetiminin yaptığı haksızlıklara ve tüm siyasi baskılara rağmen Kıbrıslı Türk sporcuların uluslararası organizasyonlarda yer almasının; insanlığa da verilmiş güzel bir ders olduğunun altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75