banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yol Bisikleti yarışı yapıldı..!
banner98
 






Gazimağusa Belediyesi önündeki Fazıl Polat Paşa Bulvarı ile Fevzi Çakmak caddesinde 3 km uzunluğundaki parkurda yapılan yarışta 65 bisiklet sporcusu 7 kategoride birinci gelmek için pedal çevirdi. 



Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, bisiklet sporuna gönül verenlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek belediye olarak bisiklet federasyonu ile sürekli temasta olduklarını, ilkini gerçekleştirdikleri yol bisikleti yarışıyla gençlerin bisiklet sporuyla buluşmasını amaçladıklarını, Mağusa gelişim Akademesi’nde bisiklet kulübü kurduklarını söyledi.



Federasyonla ilgili yapacakları çalışmalarda bisiklet sporunu sevdirmek için çalışacaklarını, bisiklet kullanılması için altyapının yapılması ve caddeleri düzenlerken bisiklet yollarını da düşündüklerini aktardı. Hendek düzenleme projesinde de bisiklet kullanma altyapısın da hazırlayacaklarını ifade ederek, yarışa katılan sporculara ve yarışın güvenli bir şekilde yapılmasında aldığı önlemler için Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne teşekkür etti.


Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir konuşmasında güzel bir yarış olduğunu, Başkan Arter’in yarışa verdiği desteğin devamının geleceğini söylediğini aktararak, bisiklet sporuna verdiği destekten dolayı ve bundan sonra da destek vereceğini söylemesinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür etti. Adademir, Birincisini yaptıkları Uluslararası Kuzey Kıbrıs Turu’na da destek verdiğini söylediği Belediye Başkanı Arter’e yarışın anısına bir plaket ve forma takdim etti.


Yarış sonucunda; Elitler kategorisinde A Takımından Mehmet Sevinç birinci, Velo-Cypri’den Hüseyin Esengin ikinci, YDÜ’den Mücahit Kıvrak üçüncü, Gençler kategorisinde Velo-Cypri’den Celal Erülkü birinci, Velo-Cypri’den OktayErülkü ikinci, MGA’dan Mehmet Başdinç üçüncü, 45+ Master Kategorisinde, A takımı’ndan Metin Şenova birinci, NGH’den Kalender Çelebi ikinci, MGA’dan Cüneyt Göçer üçüncü, 35+ Master Kategorisinde Tüfekçi SK’dan Enver Soyel birinci, MGA’dan Mustafa Katip ikinci, MGA’dan Mehmet Soyman üçüncü, Yıldız A Kategorisinde Velo-Cypri’den Hasan Şentürk birinci, Velo-Cypri’den Erdoğan Hammaloğlu ikinci, ferdi yarışan Berke Barut üçüncü, Yıldız B kategorisinde Ares’ten Evren Yıldırım birinci, MGA’dan İbrahim Alibaba ikinci, Kültür Derneği’nden Şevket Hançerli üçüncü, tek sporcunun olduğu Bayanlar Kategorisinde ise YDÜ’den Yağmur Aydındağ dereceye girdi.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75