banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yıldız Bisikletçiler ülkemizde..!
banner98

 






“Sürdükçe keşfet” sloganı ile düzenlenecek yarışa katılmak üzere 6 ülkeden toplam 11 elit erkek bisiklet takımı ve yarışın direktörlüğünü üstlenen Abdurrahman Açıkalın dün  ülkemize geldi.

“1. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu”nda, 3 etapta toplam 395 kilometre katedilecek

11 takım 19 Şubat’ta gerçekleşecek 1. Etap’ta 160 kilometrelik Lefkoşa-Güzelyurt-Çamlıbel-Sadrazamköy-Lefkoşa parkurunda yarışacak. 20 Şubat’taki 2. Etap’ta, Lefkoşa-Gazimağusa-İskele-Geçitkale-Esentepe-Lefkoşa parkurunda bisikletçileri 175 kilometrelik zorlu bir etap bekliyor olacak. 21 Şubat’taki 3. ve son etapta ise Girne Kapısı’nda başlayıp aynı noktada son bulan 1,5 kilometrelik parkurda takımlar 40 turu tamamlayarak 60 kilometrelik Lefkoşa Kriteryum etabında mücadele edecek. 



Tur süresince etap güzergahlarındaki yollarda trafik akışı kontrollü olarak kesilecek

3 günlük tur süresince bisikletçilerin geçeceği yol güzergahlarında trafik polisleri takımların güvenli bir biçimde etaplarını tamamlayabilmesi için trafik akışını kontrollü olarak kesecek. Organizasyon Komitesi’nden yapılan açıklamada organizasyonun ülkemize yakışır şekilde gerçekleşebilmesi için araç sürücülerinin bisiklet turunun gerçekleşeceği güzergahlarda dikkatli olması ve trafik polislerinin yönlendirmelerine uygun hareket etmeleri gerektiğine dikkat çekildi.

Bisiklet Festivali 21 Şubat’ta

Organizasyonun kapanış günü olan 21 Şubat Pazar günü “Yıldızlar Kategorisi Yarışı” ve “Halk Sürüşü’nün” yanı sıra, yarışmalar, gösteriler ve eğlenceli etkinliklerin yer alacağı bir Bisiklet Festivali de gerçekleşecek. Girne Kapısı’nın bulunduğu alanda, Kuğulu Park’ta kurulacak yiyecek içecek standlarının yanı sıra sponsorların standları ve bisiklet satış, kiralama standları da yer alacak. Bisiklet Festivali saat 08:00’de standların açılması ile başlayacak, bisiklet severler halk sürüşüne 08:00-10:30 saatleri arasında kayıt yapabilecekler. 1,5 kilometrelik kriteryum parkurunda 10 tur mücadele edilecek Yıldızlar Kategorisi Kriteryum Yarışı saat 09:30’da start alacak, 11:00’de ise aynı parkurda 3 turluk Halk Sürüşü başlayacak.  Hediye çekilişlerinin ve uluslararası elit erkek takımlarının imza töreninin ardından ise saat 13:30’da startı verilecek Uluslararası Elit Erkek Lefkoşa Kriteryum Yarışı izleyenlere görsel bir şölen yaşatacak. 21 Şubat Pazar günü festival, tüm yarışların ardından düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75