banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yiğitcan'ın Gözü 18. Akdeniz Oyunlarında..!
banner98

Celal Keleş,"Yaz sezonu çalışmalarımızın son aşamasında Avusturya'nın Ried ve Linz şehirlerinde iki uluslararası yarışma yarışarak hangi seviyede olduğumuzu görme fırsatı yakaladık. 18. Akdeniz Oyunları kadrosunda yer almayı garantiledikten sonra 100 m'de 10.40sn altını koşmak ve 200 m'de derecemizi geliştirerek 21.00 sn barajını zorlamak veya 21.35 sn olan en iyi derecemizi geliştirmek hedeflerimiz arasındaydı. İspanya'nın Tarragona kentinde yapılacak 18. Akdeniz oyunları öncesi son yarış performanslarımız bize umut verdi. Daha iyi dereceleri de koşabileceğimizi gördük.

Ried'de koştuğumuz 10.38 sn bizim için çok değerli ve daha iyisini de koşabiliriz. Linz'de ise yaklaşık 3 yıl aradan sonra koştuğumuz ilk 200 m performansımız olmasına rağmen en iyi derecemiz olan 21.18 sn koşmuş olmamız ve bunun yanında çok rahat bir koşuyla bunu yapmış olmamız da bizi mutlu etmiştir. Sağlıklı bir şekilde bu yoğun ve yorucu süreci bitirmiş bulunuyoruz. Şimdi Türkiye ve KKTC'de yapacağımız çalışmalarla İspanyaya gitmeyi planlıyoruz. mental ve fiziksel olarak hazır bir şekilde oraya gitmek istiyoruz." dedi.

Yiğitcan Hekimoğlu ise " Gelmiş olduğumuz performans seviyesinden memnunum. Daha iyi dereceler için hazırım. Özellikle bu dereceleri uluslararası yarışmalarda yapmış olmam da özgüvenimi arttırmıştır. Şimdi ana hedeflerimizden birisi olan 18. Akdeniz oyunları için odaklanma zamanı. Yeni başarılar için hazır olacağız."dedi.

Hekimoğlu ve Keleş 18 haziranda Türkiyeye 19 haziranda da Kktc'ne dönerek çalışmalarına devam edecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75