banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yiğitcan; “Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek”
banner98

Türkiye Milli Takımı’nda koşan Kıbrıslı Türk Atlet Yiğitcan Hekimoğlu, hedefinin ülkemizi 2021 Tokyo Olimpiyatları’nda gururla ve başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi. Ülkemizin gururu Yiğitcan Hekimoğlu, hedeflediği 2021 Tokyo Olimpiyatları için çalışmalara başladı. Türk Milli Takımı’nın başarılı sporcusu Yiğitcan, Antrenör Celal Keleş eşliğinde haftanın beş günü çalışmalarını sürdürüyor. Başarılı atlet spor servisine verdiği demeçte hedefinin ülkemizi 2021 Tokyo Olimpiyatları’nda gururla ve başarıyla temsil etmek olduğunu ifade etti.

“Büyük bir hedef”

Yiğitcan Hekimoğlu zorlu ve yoğun geçen süreci değerlendirdi. Başarılı atlet şu şekilde konuştu; “Bizim için süre biraz azaldı diyebilirim. Pandemi olmasından dolayı antrenmanları ona göre ayarlamak zorunda kaldık. Ama çok bir şey kaybettiğimizi söyleyemem. Sonuçta 1 yıllık bir planlama yaptık. Mayıs ayında Dünya Bayrak Şampiyonası var. Bu şampiyona için Nisan ayı başında seçmeler olacak. Orada yarışmak istiyorum. Hedefimiz değişmedi. Hem kendi adıma hem ülkem adına büyük bir hedef. Senelerdir bu hedef için çalışıyoruz. 2017’de Dünya Şampiyonası’nda, daha sonra Avrupa Şampiyonası’nda elde edilen başarılar ve Avrupa Kıtası’ndaki temsiliyetten sonra tabii ki artık olimpiyatlara katılmak istiyoruz. Çok çalışıyoruz. Antrenmanlarımızı kesmedik. Bu hafta başından itibaren de saha çalışmalarımıza başladık. Şu an için her şey yolunda”.

“Performansımın güzel noktasındayım”

Olimpiyat geçtiğimiz yıl yapılacaktı ancak korona sebebiyle bu yıla ertelendiğini söyleyen Yiğitcan Hekimoğlu, “Geçtiğimiz yılki performans testlerimiz gayet iyiydi. Bu sezon başında ve pandemi öncesinde yaptığımız testler çok iyi çıktı. Bu veriler bize umutlu hedefler sunuyor. Yaklaşık 12 yıldır aldığımız verilerden dolayı bu seneki performansımın güzel bir noktasında olduğumu söyleyebilirim. Bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatıp olimpiyatlara katılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Necmi USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75