banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yiğitcan; Destek Beni Kamçıladı..!
banner98

 





Yiğitcan Hekimoğlu ile birlikte antrenörü Celal Keleş ve Atletizm Federasyonu başkanı Hüseyin Eğitmen’de basına bilgiler aktardı.

Yiğitcan Hekimoğlu yarış için uzun bir süredir hazırlandıklarını belirterek Kıbrıs Türk Halkının desteğini arkasında hissettiğini ve bunun da kendisini kamçıladığını kaydetti.

Yiğitcan dünya şampiyonları ile aynı pistte koşmanın inanılmaz büyük gurur verdiğini kaydederek bunun anlatılmaz bir duygu olduğunu kaydetti. Yiğitcan Hekimoğlu elit atletlerin gelecek kaygısı taşıdığını belirterek devletin yapacağı yasayla başarı elde eden elit atletlere iş garantisi sunmasının spor dallarındaki elit sporcu sayısını çoğaltacağını söyledi. Yiğitcan gelecek yıl yapılacak olan Avrupa Atletizm Şampiyonası’na katılacaklarını belirterek kendileri için tatilin hayal olduğunu ve kısa süreli dinlenmeden sonra gelecek yılın hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti. Yiğitcan önümüzdeki yıl gerçekleşecek Avrupa Atletizm Şampiyonası için gitmek isteyenlerin biletlerini bugünden ayırması gerektiğini belirterek “ben biletimi saha içinde aldım, sizde acele edin” diyerek espri yaptı.

Antrenör Celal Keleş ise Yiğitcan’ın bugünlere gelmesinin sekiz yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu belirterek yeni Yiğitcanlar yetiştirmemiz lazım. Kaliteli ve başarılı atlet kolay yetişmiyor.  Planlı bir şekilde çalışarak yeni Yiğitcanlar çıkarabiliriz” dedi.

Atletizm Federasyonu başkanı Hüseyin Eğitmen ise Yiğitcan’ın tüm KKTC’nin gururu olduğunu belirterek bu gururun devam etmesini diledi. Eğitmen önümüzdeki yıl Avrupa şampiyonasına gidecek olan Yiğitcan’ın orada derece elde etmesinin sürpriz olmayacağını belirterek bu konuda hükümetin ve spor dairesinin de gereken desteği vereceğini söyledi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75