banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yiğitcan, Çalışmalarını Sürdürüyor..!
banner98




12 Ağustos Cumartesi (Londra Saati  sabah 10.55) Kuzey Kıbrıs saati ile 12.55'te eleme serisinde  koşacak olan atletimiz ilk yarışmacı olarak takozdaki yerini alacak. Bu tarihi an için istekli ve hedefe kilitlenmiş olan ekibimiz final şansı kovalayacak Türkiye  4x100m Bayrak  takımının bir parçası olarak pistte olacak. Finale kalınması halinde (Londra saati gece 21.50) Kuzey Kıbrıs saati ile 23.50'de piste çıkacak. Takım tüm çalışmalarını istekli bir şekilde sürdürürken moral ve motivasyonun üst seviyede olduğu  görülüyor.

Cuma gün belli olacak olan serilerde Amerika veya Jameika takımlarından birisiyle aynı seride yer alma düşüncesinin de tatlı bir heyecanı ve mutluluğu da yaşanıyor. Sporcumuz Yiğitcan Hekimoğlu Antrenörünün yanında olmasından, bulunduğu ortamdan ve bu seviyede dünyanın en iyi atletleri ile aynı piste çıkacak olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu  ve bu gururu tüm destekleyenlerimizle birlikte yaşayacağımızı söyledi.  Aynı zamanda kendini çok iyi hissettiğini ve  takımın finale kalması için gereken her şeyi yapacağını sözlerine ekledi.

Antrenörü Celal Keleş ise Sporcusuna ve takıma olan güvenini belirtirken, sporcusunun yanında olmasını sağlayan ve bu noktada gereken maddi ve manevi  katkıyı yapan Spor Dairesi ve KKTC Atletizm Federasyonu yetkililerine teşekkür etti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75