banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşil Bisiklet Projesi Hayat Buluyor..!
banner98

Green Pedal Bisiklet Kulübü bu süreç boyunca gençliğimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmayı, spor yapmayı özendirmeyi ve sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı koymayı hedef belirliyor ve çalışmalarına devam ediyor.

Bisikletsiz Çocuk Kalmasın‘’ sloganı ile ilk hurda bisikletleri bir süre önce toplayan Green Pedal, imece usulü, gençlerin katılımı ile atölyeler kurarak tamirleri tamamlandı. Pilot okul olarak seçilen İskele İlker Karter ilkokulunda, karne dağıtımı günü olan bugün (31 Ocak Perşembe) düzenlenen törenle, okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından belirlenen ihtiyaçlı ve başarılı öğrencilere ilk parti dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtım töreninde konuşan Okul Müdürü Coşkun Akyerli, Green Pedal Kulübü yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ederek böylesi güzel bir olayın hem okul idare ve eğitimcilerini hem de bisikletlere sahip olan başarılı öğrencileri çok mutlu ettiğini belirtti. Green Pedal Bisiklet Kulübü Asbaşkanı Erhan Bolkan ise bu proje kapsamında, hedeflerinde 500 bisiklet tamiri yapılarak dağıtımı olduğunu, bunun yanında bisiklet hediye edilen ve edilecek olan öğrencilere, ayrıca ilgilenen diğer genç bisiklet kullanıcılarına trafikte güvenli sürüş emniyeti ve kurallarının konu alacağı teorik ve pratik seminerlerin yakında hayata geçireceklerini aktardı. Ayrıca bu projeye duyarlılık gösteren ve ellerindeki eski bisikletleri Green Pedala bağışlayan herkese çok teşekkür edildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75