banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenierenköy'de Badminton Başlıyor..!
banner98

Ülkemizde badminton sporunun gelişmesi için çalışmalarına devam eden Başkan Fırat Deniz ve yönetimi geçen yıl başlattığı projeyi Temmuz ayında Yenierenköy'de başlatmak için Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak ile online bir toplantı gerçekleştirdi.

Federasyon Başkanı Fırat Deniz Köy Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Köy Projesi için aralarında Dünya Şampiyonasına katılan YDÜ’nün iki başarılı badmintoncusu, Seymen Deniz ve Eren Özuyanık'ın da bulunacağı milli sporculardan oluşan 10 kişilik sporcu grubunun Yenierenköy'de Badminton sporunu tanıtacak.

Gelin Birlikte Oynayalım Köy Projesi ile bölgedeki gençliğe alternatif sporlarla tanışma fırsatı vereceğiz. Şehir merkezlerine gidip de spor yapamayan çocukların da spor yapabilmeleri için olanak sağlayacağız.

Milli sporcuların badminton sporunu tanıtma açısından gösteri yapacağı organizasyonda, çocuklara yönelik de yarışmalar düzenleyerek hediyeler vermeyi planlıyoruz, dedi.

Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak da Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ile yönetim kuruluna verdikleri malzeme desteği ve Yenierenköy'de düzenleyecekleri Badminton sporunun tanıtımı organizasyonunu yapacak olmalarından dolayı teşekkür etti. Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak bu gibi organizasyonların çocukların fiziki gelişimi yanında, sosyal ve ruhen de gelişimi sağlanırken, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını da sağlayacağını belirtti. Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak, Badminton "Köy Projesi'' nin bölge gençliğinin seveceğini ve kısa zamanda yaygınlaşması için de Badminton Federasyonu ile birlikte ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75