banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni yasa taslağı, Bakan Evren’e sunuldu..!
banner98
 




Federasyon Yürütme Kurulu üyeleri, çok sayıda kulüp başkanı ve avcılardan oluşan kalabalık bir heyet,  İçişleri Bakanı Evren’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette, kulüp başkan ve yöneticileri ile birlikte hazırlanan Av ve Yaban Hayatını Düzenleme Yasası Taslağı sunuldu. Ziyarette konuşan Avcılık Federasyonu Başkanı Erhan Keser, Bakan Evren ile önceden yaptıkları görüşme doğrultusunda hızlıca hazırlanan yasa taslağını sunmak için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Erhan Keser, taslağın kulüp başkan ve yöneticileri ile birlikte, federasyon avukatlarından da görüş alınarak hazırlandığını vurguladı. Avcı camiasının beklentisinin söz konusu taslağın en erken zamanda yasallaşması olduğunu da ifade eden Federasyon Başkanı Keser, Bakan Evren’e kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Kutlu Evren de konuşmasında, kapısının vatandaşlar, kulüpler ve federasyona her zaman açık olduğunu belirterek, hizmet için burada olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Evren, ülkemizde avcılığın saygı duyulan bir aktivite olduğunu kaydetti. Kutlu Evren, Avcılık Federasyonu tarafından hazırlanan yasa taslağının, en hızlı şekilde Meclis’in gündemine getirileceğinin de sözünü verdi.

 

      

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75