banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Ocak alev alev yanıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni Başkan Erhun Tekakpınar..!
banner98

Atatürk Stadyumu’ndaki Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü Lokali’nde 29 Haziran 2020 Pazartesi akşamı yapılan genel kurul toplantısında saygı duruşundan sonra divan belirlendi. KKTC Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz’ın başkanlığında oluşturulan divanda sekreterlikleri Ömer Çavuşoğlu ve Murat Göztaş üstlendi. Geçen yıl Nisan ayından beri başkanlığı yürüten Remzi Cengiz faaliyet raporunu, başkan yardımcısı Yücel Hatay da mali raporu sundu. Her iki rapor oybirliğiyle onaylandı.

Raporlardan sonra kurullar şöyle belirlendi;

Yönetim Kurulu: Erhun Tekakpınar (başkan), Sezgin Özüzmez (başkan yardımcısı), Ömer Çavuşoğlu (sekreter), Ekim Özgüvenli (muhasip), Murat Göztaş (sosyal işler).

Denetleme Kurulu: Yücel Hatay, Remzi Cengiz, Arif Kanlıada.

Disiplin Kurulu: Mehmet Refikoğlu, Mustafa Denizgezen, Mertdoğan Soyalan.

Toplantı sonunda aidatlarını ödeyen üyelere birer adet sırt çantası hediye edildi.

EĞİTİME ÖNEM

Başkanlığa seçilen Erhun Tekakpınar, pandemi nedeniyle güreşten uzak kalınan bugünlerde eğitime önem verilmesi gerektiğini belirterek KKTC Güreş Federasyonu ile işbirliği içerisinde seminer ve kurslar düzenlemeyi tasarladıklarını belirtti. Güreşseverler Derneği’ni 2006 yılında arkadaşlarıyla birlikte hayata geçiren Yücel Hatay da eğitime önem verilmesini dileyerek gençlerden kurulu yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75