banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ ve UKÜ Galip..!
banner98

Hentbolda Yaşama Sporla Bağlan U19 Hentbol Kızlar Ligi’nde 4.hafta bugün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. UKÜ Arena’da oynanan karşılaşmalarda YDÜ Şahlanspor’u, UKÜ de DİGEM’i mağlup etti.

Günün ilk maçında ligde 4’er puanla ilk iki sırayı paylaşan YDÜ ve Şahlanspor takımları karşı karşıya geldiler. İlk yarıda Şahlanspor yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince ve oyunda daha az hata yapan YDÜ devre YDÜ’nün 10-5 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarı daha çekişmeli bir maça sahne oldu. YDÜ’nün aradaki farkı 9 gole kadar çıkardığı karşılaşmanın son 7 dakikasına girilirken Şahlanspor skoru 23-21’e getirerek oyuna ortak oldu. Ancak Şahlanspor bu başarısını maç sı-onuna kadar sürdüremeyince YDÜ yine arayı açmayı başardı ve karşılaşmayı 29-23 kazanarak puanını 6’yı yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Günün ikinci karşılaşması ise UKÜ ile DİGEM takımlarını karşı karşıya getirdi. Ligde henüz puanla tanışamayan DİGEM yine kaybederek ligin son sırasında kaldı. UKÜ ise rakibi karşısında elde ettiği 36-20’lik galibiyetle puanını 6’ya yükselterek gol averajıyla lider YDÜ’nün hemen arkasından ikinci sıraya yerleşti.

Maçın hem ilk yarısında hem de ikinci yarısında üstün oynayan UKÜ ilk devreyi de 20-10 önde tamamladı.

Haber ve Foto: Cemil GARİP

banner116
Anahtar Kelimeler:
YDÜ Ve UKÜ Galip..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75