banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ ve UKÜ Finale Yakın..!
banner98

 



Gecenin ilk play-off karşılaşmasında Darbaz Spor ile YDÜ genç kız takımları karşı karşıya geldiler. Baştan sona iki takımında birbirine üstünlük sağlamakta zorlandığı karşılaşmanın ilk yarısı 8-8 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda Darbaz Spor iki kez iki farklı üstünlük sağlasa da bu üstünlüğünü koruyamadı ve maçın son beş dakikasına avantajı rakibine kaptırdı. Son bölümde daha az hata yapan YDÜ olunca özellikle Büşra’nın attığı gollerle karşılaşmayı 18-14 kazanarak kendi sahasında oynayacağı ikinci maç için avantaj yakaladı. Ligde de her iki takım birbirine birer kez üstünlük sağladığı için 0-0 başladıkları play-off serisinde YDÜ 1-0 öne geçmiş oldu.


Gecenin ikinci play-off karşılaşması Yükseliş ile UKÜ genç erkek takımları arasında oynandı. Ligde oynanan iki karşılaşmayı da UKÜ kazandığı için play-off serisine de 1-0’lık avantajla başlayan UKÜ Yükseliş karşısında zorlanmadan kazanarak seride durumu 2-0’a getirdi. İlk yarısını 18-12 önde tamamlayan UKÜ karşılaşmayı da 43-25 gibi farklı bir skorla kazandı. UKÜ kendi sahasında oynayacağı play-off’un diğer maçını da kazanırsa finale adını yazdıran ilk takım olacak.

 

Play-off maçlarında günün programı şöyle:

Genç Kızlar

18.00 Şahlan Spor-UKÜ (EASS)

Genç Erkekler

19.30 Esentepe-YDÜ (EASS)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75