banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ Klasik Otomobil Rallisi yapıldı..!
banner98





Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü yapılan, YDÜ 28.yıl Klasik Otomobil Rallisi, 54 ekibin katılımıyla yapıldı. Lefkoşa Dereboyu Caddesi üzerinde bulunan Yakın Doğu Bank önünden başlayan yarış, toplamı 135.5 kilometre olan beş sabit hız testi sonunda, YDÜ içerisinde bulunan Otomobil Müzesi önünde son buldu. İzmir Klasik Otomobil Derneği ve Yakın Doğu Otomobil Müzesi’nden de yedişer klasik otomobilin katıldığı yarışta ekipler; Alayköy, Serhatköy, Kalkanlı, Sadrazamköy, Kayalar, Karşıyaka, Girne ve Lefkoşa güzergahını takip edip üniversite içerisinde son sabit hız testlerini geçerek finiş gördüler. Yarış sonunda dereceye girenler 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 19.30’da YDÜ Otomobil Müzesi’nde düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak ve başarılı ekiplere kupaları verilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75